Papa értékelése a tegnapi mérkőzésről

A következőkben Papa szavait olvashatjátok a tegnapi meccs-csel, illetve a hét programjaival kapcsolatban: 

"Minden úgy történt a tegnapi mérkőzésen, ahogy azt elterveztük, megbeszéltük! Tudtuk jól, hol nyerhetünk, és bukhatunk a tegnapi este folyamán! 
Már az első félidőben érezni lehetett, hogy a mi akaratunk jobban érvényesül ezen az estén! Gyorsan vezetést szereztünk, ami megnyugtatott minket. Több veszélyes kontrát tudtunk indítani, mivel ellenfelünk jobban kinyílt és átadta a területet.

Külön öröm számomra, hogy azok a játékosok, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, most tudták bizonyítani, igenis itt vannak, és lehet rájuk számítani! Itt szeretném kiemelni két ifjú játékosunkat, akik ma először játszhattak NB I-es futsal meccsen, Szlifka Jánosról és Bota Márkról van szó! Külön Gratulálok nekik, sok sikert srácok!

Ezzel nem ért véget a hét futsal nélkül, hiszen szerdán kupameccsre utazunk Érdre majd pénteken az igen jó erőkből álló Csömör látogat hozzánk! Akinek ez még mind nem lenne elég... ne siessen majd sehova a péntek esti meccs után! 21:00 kezdettel az első dupla meccs következik Dunakeszi Kinizsi színekben, pályán az NB II-es csapatunk is! Ők szintén kemény fába vágták fejszéjüket, péntek este az ELTE BEAC csapatával kell, megvívják a csatájukat. Bízunk benne, hogy Szijjártó Péter vezetésével újabb 3 bajnoki pontot szerez csapatunk!

Hajrá Kinizsi!"""