Papa nyilatkozata a tegnapi napról

Papa nyilatkozata a tegnapi napról:

"Mindenek előtt a szurkolóinknak szeretném megköszönni ezt a feledhetetlen estét! Ez egyedülálló, ami itt nálunk van Dunakeszin!!!

Ami az NB I-es csapat öltözőjében elhangzott, mielőtt kifutott a csapat melegíteni: Csak akkor nyerhetünk, ha igazi csapat leszünk ma, ha megfogjuk egymás kezét ebben a nehéz helyzetben és küzdünk, segítjük egymást akkor, de csak akkor van sanszunk ma itthon tartani a három pontot...
Aki kint volt, láthatta CSAPATKÉNT mentünk, küzdöttünk! Aminek meg is lett az eredménye. Több jó egyéni teljesítmény is volt, de újra és újra a CSAPAT jelzőt használom, aki ma megnyerte a meccset!

Az NB II-es mérkőzés: Újra és újra köszönet szurkolóinknak!! Nem hiába, ezzel kezdem a nyilatkozatomat, de erre kicsit később még visszatérek!
Nagyon nehéz meccsre számítottam, tudni lehetett, hogy az ELTE-BEAC egy igen jó erőkből álló fiatal társaság, amit a mérkőzés elején be is bizonyítottak! Hamar vezetést szereztek, majd nem sokkal később jött az újabb bekapott gól... Itt úgy gondolom, ők elhitték, hogy ez sima meccs lesz!
Szünetben megbeszéltük a hibákat, próbáltuk javítani azokat!
Na és ha előbb az NB I-es csapatnál a CSAPAT jelzőt használtam, akkor itt is bátran megtehetem ezt mivel a második félidőben csodálatosan küzdött egymásért CSAPATUNK!
Itt se szeretnék kiemelni senkit, csoda volt, ahogy a srácok egymásért küzdöttek!

Visszatérnek szurkolótáborunkra...
Van nálunk jobb csapat, van olyan csapat, amelyik többszörös bajnok. De sehol nincs ilyen, mint ami nálunk Dunakeszin, hogy a harmadik évben is jönnek a szurkolók, szeretik a csapatot, szurkolnak érte, mellettük! Máshol egy idő után eltűnik a varázs és nem mennek ki a meccsekre.... KÖSZÖNJÜK DUNAKESZI!

Hajrá Kinizsi!