Papával beszélgettünk...

Egy pár mondat erejéig próbáltam faggatni a jövőt illetően edzésről, csapatról, következő szezonról:

Mit lehet tudni, milyen lesz a jövő évi csapat, mire számíthatnak a nézők?
Papa: Szeretném, ha egy igen erős, fiatal csapat venné föl a küzdelmet a következő szezontól az NB I-ben! Vitathatatlan, hogy meg kell erősíteni a keretet, amit fiatal játékosok érkezésével szeretnék elérni! Nem gondolkozom idősebb, rutinosabb játékosokban, szeretnék fiatal, alázatos, sikerre éhes tehetségeket igazolni, akiknek nagy dolgot jelent Keszi színekben pályára lépni hétről-hétre!

Várható még új játékos érkezése a két csömöri srácon és Krisztiánon kívül?
Papa: Igen,tárgyalásban állunk még három mezőnyjátékossal és szeretnék igazolni egy kapust is, akivel már csak a szerződés aláírása van hátra! Július közepéig szeretném, ha teljes lenne az NB I-es keret!

Lehet neveket tudni?
Papa: Egyelőre nem szeretnék neveket elárulni, amíg nem fix, hogy ki ír alá hozzánk!

Mi lesz a többi játékossal akik tavaly a csapatban játszottak? Gondolok itt Kapitányunkra, Szijjártó Péterre, vagy Horváth Ferire?
Papa: Ez egy nehéz döntés volt számunkra, hogyan tovább... Ők az NB II-es csapatban fognak játszani. Kapitányunk, Szikora, Benkő, Horváth, Vincze ők alkotják majd az NB II-es csapat gerincét. Hozzájuk is mint az első kerethez fogunk majd igazolni egy-két játékost. Szeretném idény közben, ha egy-egy játékos az NB I-ben is bizonyíthatna majd!

Mikor kezdődik a felkészülés?
Papa: Az NB I-es keret július 23-án kezdi meg az 5 hetes felkészülést a bajnokságra, közben több edzőmérkőzést iktatunk be a programba. Az NB II-es keretünkkel augusztus közepén kezdünk majd el dolgozni.

Köszönjük szépen Papa, hogy a rendelkezésünkre álltál, jövő héttől újabb kérdésekkel keresünk majd fel Téged!