Papával készített interjút az etofutsal.hu

Fehér Zsolt a Dunakesziről érkezett tréner fáradhatatlan ember hírében áll, az ETO Futsal férfi csapatának újonnan kinevezett másod-, valamint az Dunakeszi-ETO 2 NBII-es csapatának vezetőedzője nyilatkozott stábunknak.

Üdvözöljük Győrben, sikerült gyorsan aklimatizálódni?
- Úgy érzem, hogy igen! Több játékossal már dolgoztam együtt a nemzeti csapatnál így mondhatni könnyebb dolgom volt.

Valóban fáradhatatlannak tűnik, ha a futsalról van szó, mikor kezdte edzői pályafutását?
- Szeretem amit csinálok, közhelyként hangozhat, aki ismer az tudja, nekem a futsal az életem! Ez a szezon lesz a 6. év, hogy edzősködöm.

Mit tart a legnagyobb sikerének eddig?
- Több olyan dolog van, amire büszke vagyok, amire szívesen emlékszem vissza, de ha egy dolgot kell kiemelném akkor az az 1.futsal derby volt amit amíg élek nem felejtek el!

Győrben alakul az új csapat, mentálisan érezhető a javulás az ETO-ban, vajon játékban is tud javulni a csapat a jövőben?
- Nem csak hogy tud, hanem kell is hogy javuljon! Jelenleg a felkészülés kellős közepén járunk, szeretnénk egy új játék rendszert játszatni a csapattal! Jó a hangulat a csapat körül és ezt fent is fogjuk tartani. Egy jó csapatot, egy jó közösséget alakítunk ki!

Mi a kitűzött cél idén és a közeljövőben?
- Közeli cél hogy megnyerjük a Szuperkupát a Berettyóújfalu ellen! Továbbá szeretném, ha a csapat az idén bajnoki címet ünnepelhetne!

Az NBII-es csapatról van már hír, mikor kezdik meg a munkát?
- Az nb2-es csapatunk mar túl van két edzőmérkőzésen! Heti egy-két alkalommal edzünk es várjuk nagyon a bajnoki nyitányt!

Érkezése óta az első két hét eltelt, kemény munka folyik, lehet már látni a keret vázát Győrben?
- Minden játékos keményen dolgozik, hogy elérjük a kitűzött célunkat a keret még nem teljes, elképzelhetőnek tartom, hogy igazolunk még egy vagy két játékost!

Vasárnap Mitropa kupát nyert a csapat, neves nemzetközi szereplőkkel, mit vár indulás előtt a csapatától Bécsben?
- Egy nagyon nívós erős tornát nyertünk meg! Sokat melózunk a játékosokkal, itt most nem az eredmény volt a lényeg! Sokkal inkább szerettük volna viszontlátni azokat a taktikai elemeket, amiket az edzéseken gyakoroltunk! Örülök, hogy a kupa megnyerése hatalmas feszültséget oldott fel a játékosok között, megmutatta, hogy egy csapat vagyunk, és hogy jó úton járunk.

Beszéljen egy kicsit magáról, ha pihenni szeretne, mi a legkedvesebb időtöltése?
- Van két gyönyörű lányom, egyik 11, a másik 2 éves múlt. Most nemrég emellett magam mellett tudhatok egy angyali nőt, akinek a legtöbbet köszönhetek!

Mit üzen az ETO Futsalt kedvelő szurkolóknak, támogatóknak?
- Szeretnénk elérni, hogy egyre több szurkoló járjon ki a meccseinkre, olyan csapatot építünk, amelyik az utolsó pillanatig menni fog előre a győzelemért! Érdemes lesz kilátogatni minden találkozóra! A támogatóinknak szeretném előre is megköszönni, hogy a csapat mellett állnak és bíznak bennünk! Mindent megteszünk, hogy ezt viszonozzuk nekik!

Köszönjük válaszait, sikerekben szezont kívánunk az ETO-nál!

A cikket az ETO honlapján, az alábbi linkre kattintva olvashatjátok:
etofutsal.hu - Fehér Zsolt (Papa) bemutatkozik