Pénteken 19:30-tól Kinizsi-Gyöngyös a Radnótiban

Immár a 10. forduló kerül megrendezésre az előttünk álló hétvégén a Férfi Futsal NB II Keleti csoportjában. Kénoszt Ferenc vezette csapatunk a játéknapot a harmadik helyről várja, kedvenceink hazai környezetben, a Radnótiban folytathatják a pontok gyűjtését az Energia SC Gyöngyös csapata ellenében. A találkozó a megszokott időponttól eltérően, 19:30-tól veszi majd kezdetét!

Csapatunk az elmúlt öt fordulóban győztesen zárta mérkőzéseit, így hátrányunk mindössze két pont az élen álló Csenger mögött, míg a második Kazincbarcika eddig egy egységgel számlál többet a Kinizsinél. A vendégek eddig 3 győzelemmel és egy döntetlennel büszkélkedhetnek, így a gyöngyösi legények a 9. pozícióból várják a kezdő sípszót.

A két alakulat tétmérkőzésen eddig csupán egy idényben futott össze, a 2011/2012-es szezonban Dunakeszin 10-4-es Kinizsi-siker született, míg Gyöngyösön 2-2-es döntetlen után osztoztak a pontokon a felek. Az Energia sok fiatal tehetség mellett két kiváló futsalossal, a gólvágó Marosival és a rutinos játékos-edző Berkessel a soraiban érkezik majd Dunakeszire, így ismét egy kiváló mérkőzésre van kilátása annak, aki péntek esti programja helyszínéül a Radnótit, és a Dunakeszi Kinizsi-Energia SC Gyöngyös futsal bajnoki találkozót választja! Sok szeretettel várunk mindenkit a 19:30-kor kezdődő összecsapásra, töltsük közösen, a Kinizsinek szurkolva a péntek estét! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A bajnokság állása:
171107_sg_dk_tabella

 


Férfi Futsal NB II Keleti csoport, 10. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI - ENERGIA SC GYÖNGYÖS
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2017. november 10 (péntek), 19:30

A forduló többi találkozója:
2017.11.13, hétfő:
Csenger Futsal - ScoreGoal Kecskeméti FC
Rubeola FC Csömör – Vác Futsal SE
Kincsem Lovaspark SE – MVFC II. Berettyóújfalu
UFC Gyömrő – Covritas Futsal Gödöllő
Újpest FC-220 Volt – Kazincbarcikai Ördögök SE