Pénteken dupla Dunakeszi-Csenger rangadó a Radnótiban

Az új esztendő első rangadója vár csapatunkra a Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának 18. fordulójában. Kénoszt Ferenc vezette kedvenceink a Csenger Futsal alakulatát látják vendégül a Radnótiban, ahol szintén első ízben lépünk pályára 2018-ban. Az év első hazai Kinizsi-péntekén ráadásul egyből dupla mérkőzésre invitálunk Benneteket, hiszen a felnőttek 20 órától kezdődő derbije előtt a két gárda U18-as csapata is bajnoki mérkőzésen méri össze tudását 18 órától az I.osztályú bajnokság Keleti csoportjának 19. játéknapján. A páros összecsapás előtt elevenítsük fel a két fél eddigi párharcait, emellett a csapatok aktuális formáját is górcső alá vesszük.

171127_KC_tippTippjáték: Klubunk médiapartnerének, a Keszi Channelnek a telefonokon elérhető applikációján keresztül tippeld meg a találkozó végeredményét! A játékban való részvételhez töltsétek le az applikációt, majd a telefonszám megadásával együtt küldjétek el tippeteket a Dunakeszi Kinizsi Futsal - Csenger Futsal mérkőzést illetően, a találkozó kezdetéig, vagyis 20:00-ig. A helyesen tippelők közül az első, a végeredményt eltaláló személy jutalomban részesül. A jutalom egy üveg pezsgő, melyet telefonos egyeztetést követően a Keszi-Centerben vehet majd át a szerencsés felhasználó. Töltsétek le az applikációt, tippeljétek meg a rangadó végeredményét, játékra fel!

A Kinizsi az új évben két találkozóján négy ponttal zárt: az Újpest elleni, budakalászi győzelmet követően a gödöllői vendégjáték alkalmával az utolsó másodpercekben csúszott ki a három pont Bitáék kezei közül. A Keszi igen tompán játszott, így a mérkőzés képe alapján a hazaiak rászolgáltak az egy pontra. Ezzel a csapat továbbra is negyedik, egy mérkőzéssel kevesebbet számlálva riválisainál, ám az elmaradt találkozó sem ígérkezik könnyűnek, lévén azzal az MVFC II. Berettyóújfaluval mérkőzik a csapat, amely harcban van a felsőházi rájátszást érő hatodik helyezésért.

Szatmári barátaink számára rangadóval indult az új év, a Csenger a Csömör vendégeként pont nélkül maradt, majd Szilágyi Sándor fiai a szokásosan kiváló hangulatot teremtő Szatmár Fanatic előtt, odahaza győjtötték be a három bajnoki pontot az Újpest ellenében, így a társaság a tabella ötödik pozíciójából várja a péntek este kezdő sípszavát. A Keleti csoport továbbra is kiélezett, ugyan a listavezető Kazincbarcikának 5 ponttal sikerült meglépnie az üldözők elől, a második és az ötödik helyezettek között rendre egy-egy pont a különbség, így egy-egy sikerrel megvívott rangadó nagyon sokat számít majd a végelszámolásnál.

A kifejezetten jó kapcsolatot ápoló felek eddig egy alkalommal találkoztak bajnoki mérkőzésen: az ősszel, Csengerben lejátszott találkozó 4-3-as Dunakeszi sikert hozott, a Csengeriek azon a találkozón vesztették el szezonbéli veretlenségüket. A két társaság izgalmas mérkőzést vívott egymással, ám ez a barátságon nem változtatott: a felek közös vacsorával zárták egymás elleni rangadójukat. Péntek este is kiváló hangulatú, rangadóhoz méltó összecsapás várható.

Gyertek, találkozzunk a Radnótiban már 18 órakor, buzdítsuk közösen U18-as és felnőtt csapatunkat, kezdjük közösen, két kiváló futsal-mérkőzéssel január utolsó hétvégéjét! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A két fél őszi mérkőzésének összefoglalója:

A bajnokság állása:
180119_Godollo_DK_tabella_uj

Férfi Futsal NB II Keleti csoport, 18. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - CSENGER FUTSAL
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2018. január 26 (péntek), 20:00

A forduló többi találkozója:
180126_DK_Csenger_parositas