Pénteken érkezik egyik századosunk, Szikora Levente is

Már csak ötöt kell aludnunk, és érkezik az alapszakasz zárómérkőzése. A holnapi, 19 órakor kezdődő szegedi csúcsrangadót követően pénteken 20 órától az MTK csapata ellen otthon zárjuk a szezont, melyen szeretnénk Nektek megköszönni a rengeteg biztatást, támogatást, így próbálunk Nektek egy színvonalas, vidám, jó hangulatú péntek estével kedveskedni! A kék-fehérek elleni, pénteki mérkőzésen csapatunkban sok régi nagy-nagy kedvencünk pályára lép, olyan nagy egyéniségeket láthatunk ismét, mint Kun Gábor, Jordi Illa Solé, Tóth Gyula, Szikora Levente, Fehér Zsolt vagy Szijjártó Péter. A záró találkozó közeledtével egy sorozat keretein belül Velük ismerkedünk meg.
Negyedik epizódunkban szerencsés 13-asunkat, Szikora Leventét mutatjuk be. Levi 2011. szeptember 23-án, csapatunk legelső bajnoki találkozóján, a Rubeola FC Csömör II. elleni, győztes mérkőzésen debütált. Négy szezonja során csapatunk egyik legtöbbet foglalkoztatott játékosa lett, aki sok esetben a csapatkapitányi teendőket is ellátta. Klubunk egy nagyon szűk, elit köréhez tartozik, hiszen 102 találkozójával a századosok táborát erősíti (Rajta kívül egyenlőre Temesi Norbert mondhatja el ezt magáról). Első találatát 2011. október 24-én, a Salgótarján ellen szerezte, összesen 23 találat fűződik a nevéhez. Levi kétszeres NB II-es bajnok, egyszeres NB II-es ezüstérmes, valamint a tavalyi szezonban pályára lépett NB I-es csapatunkban is, amely az ötödik helyet szerezte meg a pontvadászatban.
A pénteki találkozón újfent találkozhatunk kedvenc 13-asunkkal, várunk Benneteket már 18:30-tól egy sok meglepetést tartogató, színes programot nyújtó estére, hiszen a kedvenceket felvonultató bajnokin kívül érkezik Kovácsovics Fruzsina, színvonalas produkciókkal készülnek Pompon lányaink, lesz csapolt sör a Belga Sörház jóvoltából, éremátadás, valamint egyéb meglepetések is, amelyeket a hét folyamán még ismertetünk Veletek! Teljen meg ismét a Radnóti, zárjuk közösen a szezont egy jó hangulatú, vidám, szórakoztató estével!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!

Szikora Levente Kinizsi-góljai:
2012/2013-as szezon:


2013/2014-es szezon: