Pénteken Kinizsi-Csenger felnőtt bajnoki és U18-as éremátadás

Április utolsó péntekére ismét a Radnótiba invitáljuk Dunakeszi összes futsal-fanatikusát. Április 27-én a Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-házának 7. játéknapján Dunakeszi Kinizsi – Csenger Futsal bajnoki találkozóra kerül sor a Radnótiban, a szokásos 20 órás kezdéssel. A szatmári barátaink elleni rangadót megelőzően egy igen örömteli eseménynek lehet szemtanúja a Radnóti színe-java, hiszen a felnőtt bajnoki előtt aranyérem-átadásra kerül majd sor, veretlenül bajnok U18-as játékosaink most kapják meg az I. osztályú U18-as bajnokság megnyeréséért járó aranyérmeket!

A két társaság rájátszása eddig nem a várakozásaik szerint alakult, a Csengeriek nyeretlenek a felső-házban, míg a Kinizsi épp a szatmáriak otthonában aratta eddigi egyetlen sikerét, így az ötödik helyezettjéhez látogat a tabella hatodik helyezettje, azonban mindkét csapatnak voltak szoros vereségei, ahol közel álltak a további pont, pontok szerzéséhez az igen erős felső-házi rájátszásban. Ami az egymás elleni párharcot illeti: a Csenger Futsal csapatával eddig három ízben találkoztunk, mind a három összecsapásra a jelenlegi szezonban került sor. Ezek mindegyike Kinizsi-sikerrel zárult, a párharc gólkülönbsége 18-13 a Dunakeszi javára. A felek eddigi három összecsapása sok izgalmat és rangadóhoz méltó játékot hozott, várhatóan ez most sem lesz másképp, érdemes lesz kilátogatni a Radnótiba!

Várunk mindenkit sok szeretettel péntek este, ünnepeljük közösen U18-as fiaink bajnoki címét, és zárjuk a hónapot egy hangulatos, izgalmas, vérbeli futsal-estével, ahol remélhetőleg a segítségetekkel folytatódik a szatmári barátaink elleni jó szériánk. Gyertek minél többen, péntek este szurkoljunk közösen kedvenceinknek! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-ház, 7. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI – CSENGER FUTSAL
Dunakesz, Radnóti Miklós Gimnázium
2018. április 27, 20 óra