Pénteken Kinizsi-Petőfi a Radnótiban 20 órától

Péntek este újabb hazai bajnoki találkozó vár csapatunkra a Férfi Futsal NB II Közép csoportjának 27. fordulójában. Biczi Gábor listavezető alakulatához a tabella 12. helyezettje, a PTE ÁOK-Petőfi SE érkezik a szokásos 20 órás kezdéssel a Radnótiba. Noha a mérkőzést a tabella első helyéről kezdjük, vesztett pontok tekintetében a második helyen állunk a másik pécsi csapat, a PEAC mögött. A két csapat között 3 pont a távolság. Ugyanakkor érdemes odafigyelni a vesztett pontok tekintetében a Kinizsi mögött két pont távolságra lévő PAFC-Mitre csapatára is! Fiainkra a pénteki összecsapással együtt már csak három megmérettetés vár az alapszakaszban, így minden egyes megszerzett gőzelem igazán fontos a végeredmény szempontjából akkor is, ha a nagy rangadók (Kinizsi-PAFC, PAFC-PEAC) csak az utolsó két játéknapon kerülnek majd megrendezésre.
Aktuális ellenfelünkkel november utolsó napján mérkőztünk Kozármislenyben. A találkozó 9-5-ös Kinizsi-győzelemmel zárult, góljainkat a három találatig jutó Somorai Attila, a duplázó Bita László és Gorjánácz Márió, illetve az egyszer eredményes Temesi Norbert és egy öngól jelentette, míg hazai oldalon Károly Viktor triplázott, Preininger Patrik és Márkvárt Patrik egyszer volt eredményes.

A novemberi találkozó összefoglalója:Reméljük, hogy ismét a Radnótit, és egy jó hangulatú futsal-bajnokit választotok péntek esti programul. Biztosak vagyunk benne, hogy egyedülálló buzdításotokkal hozzásegítitek csapatunkat az újabb 3 bajnoki pont megszerzéséhez!
Ne felejtsétek, május 6-án este ismét Kinizsi-péntek! Sok szeretettel várunk minden szimpatizánst! Gyertek minél többen, töltsük közösen, jó hangulatban a hétvége nyitányát!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 27. forduló
DUNAKESZI KINIZSI - PTE ÁOK-PETŐFI SE
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2016. május 6, 20:00