Pénteken szezonzárás, 18:30-tól Kinizsi-Beri2 a Radnótiban

Péntek este 18:30-tól a szezon utolsó mérkőzésén lép pályára csapatunk. A Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-házának utolsó, 10. fordulójában negyedik helyen álló kedvenceink az ötödik MVFC II. Berettyóújfalu csapatát fogadják a Radnótiban.

Keszi-siker esetén felléphetünk a dobogóra, igaz, hogy ott tudunk-e maradni a végelszámolásnál is, az a hétfői Kazincbarcikai Ördögök - Rubeola FC Csömör mérkőzés eredményétől függ majd (kazincbarcikai győzelem esetén az Ördögök visszaveszik a harmadik helyet).

Az MVFC Berettyóújfalu csapatával eddig nyolc ízben mérkőztünk. Az első két összecsapásra az NB I-ben került sor, a 2013/2014-es idényben két Beri-siker született. A Kupában három mérkőzésen találkoztak a felek: 2016 novemberén egy felejthetetlen Kinizsi-továbbjutásával zárult a párharc, míg ebben a szezonban a Berettyó jutott magabiztosan a Final Fourba. Az idei bajnokikon mind a két brigád magabiztosan nyerte hazai mérkőzését, két Beri-siker mellett egy Kinizsi-győzelem került a krónikába, így jelenleg 6 Berettyó-győzelem mellett 2 Kinizsi-siker szerepel a párharc történetében, az összesített gólkülönbség 43-20 a Mezei javára.

Sok szeretettel várunk mindenkit péntek este az idény utolsó bajnokijára, szurkoljunk közösen az újabb három Kinizsi-pontért! Reméljük, a szokásostól eltérően, 18:30-kor kezdődő összecsapás is újabb felejthetetlen élményt nyújt majd a futsal szerelmeseinek! Találkozzunk péntek este, szurkoljunk közösen kedvenceinknek, gyertek ki minél többen a Radnótiba! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-ház, 10. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI –MVFC II. BERETTYÓÚJFALU
Dunakesz, Radnóti Miklós Gimnázium
2018. május 18, 18:30