Rába ETO II-Dunakeszi Kinizsi - Gödi SE Futsal 10-3 (videóval)

Újabb felkészülési mérkőzésnek adott otthont pénteken a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnoka.
Fehér Zsolt "Papa" legényei szomszédainkat, a szintén a másodosztály Közép csoportjában induló Gödi SE futsalcsapatát látták vendégül.

A találkozó góljai:A mérkőzést a mieink kezdték jobban, a találkozó elején Kun Gábor két találatával sikerült kétgólos előnyre szert tennünk. A folytatásban, a félidő hajrájához közeledve mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, gólt viszont csak a vendégek szereztek, Horváth Olivér vezérletével a vendégek szépíteni tudtak, így 2-1-es Kinizsi vezetéssel ért véget az első játékrész.
A második félidő legelején gyors gólváltást rendeztek a felek: Varga Márton góljával egyenlített a Göd, ám örömük nem tartott sokáig, ugyanis Temesi Norbert és Somorai Attila találataival ismét kétgólos előnyben voltak fiaink. A félidő derekán ismét szépített a vendég együttes, Görbe Tibor gólját követően 4-3 állt az eredményjelzőn. Ekkor úgy tűnt, hogy szoros hajrá vár a csapatokra, ám nem így alakult: csapatunk Szikora Levente és az egymás után kétszer betaláló Temesi Norbert révén pillantok alatt szerzett 3 találatot, mellyel négygólosra nőtt a hazai előny. A hajrában Temesi Norbert ismét betalált, megszerezve negyedig gólját a mérkőzésen. A gólok sorát a találkozó végén duplázó Szijjártó Péter zárta, így a szomszédvári felkészülési mérkőzésen 10-3-ra győzött csapatunk. A gödi alakulatnak is jár a gratuláció, hiszen a találkozó túlnyomó részét nyitottá tették. Remélhetőleg mindkét fél felkészülését megfelelően szolgálta a találkozó a szeptember 12-én rajtoló bajnokságra!
Szép volt fiúk!
Csak az ETO-Kinizsi!

Rába ETO II-Dunakeszi Kinizsi - Gödi SE Futsal 10-3 (2-1)
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnoka, 2014.08.29, 19:00
Gólszerzők: Temesi Norbert 4, Kun Gábor és Szijjártó Péter 2, Somorai Attila, Szikora Levente, illetve Horváth Olivér, Varga Csaba, Görbe Tibor