Rippel Ferenc ismét csapatunk kötelékében

Garda Bence, Kassai Sándor és Simon Viktor után bemutatjuk keretünk negyedik új arcát, Rippel Ferencet, aki számára (Viktorhoz hasonlóan) nem lesz idegen a Kinizsi légköre: Fecó személyében olyan fiatalember csatlakozott ismét keretünkhöz, aki már viselte csapatunk színeit.

A 21. életévét éppen a mai napon ünneplő fiatalember nem teljesen mondható új igazolásnak, hiszen nem egy másik sportszervezettől érkezett vissza Dunakeszire: Fecó 2013-as klubunkhoz történt csatlakozása óta csapatunk játékosának tekinthető, ám eddigi elfoglaltságai miatt most tud ismét a Kinizsi mindennapjaiba visszatérni. Madarász János U19-es és Biczi Gábor U20-as csapatában egyaránt hátom ízben öltötte magára piros-fehér szerelésünket, eddigi hat Kinizsi-találkozóján háromszor bizonyult eredményesnek. Nagypályán a Dunakeszi, a Vác, a REAC Sportiskola, majd ismét a Dunakeszi színeiben 142 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 72 alkalommal talált a kapuba. Második régi-új érkezőnknek nagyon boldog születésnapot és sok sikert kívánunk, Isten hozott ismét a Kinizsi családban, Fecó!

És ne feledjétek: kedden este 20 órától szezonrajt a Kaposvári Rákóczi BFLA csapata ellen az új Szent István Általános Iskolában! Várunk mindenkit sok szeretettel, segítsük fiatal csapatunkat egy sikeres bajnoki rajthoz! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!