Rudolf és Temesi vezényelték az újabb Kinizsi-fiesztát

Csapatunk tegnap este a mezőny hátsó felében tanyázó, de az utóbbi időben javuló formát mutató Garvittax-Nagymaros otthonában lépett pályára. Biczi Gábor vezetőedző - aki pár perc erejéig maga is pályára lépett - ezúttal csak hét mezőnyjátékost nevezett a találkozóra.
Jól kezdtünk, a második percben már 2-0-ra vezetünk, a félidő végéig pedig meg sem álltunk hét gólig. Rudolf Gergely igazi vezéregyéniséggé lépett elő, remekül megtalálta az összhangot Bitával és Temesivel, megoldásait gyakran díjazta tapssal az ezúttal is szép számban felvonuló vendégtábor.
A második félidőben lazult a védekezés fegyelme, kapusaink ekkor több bravúrt is bemutattak. A vége ismét fölényes győzelem lett, 15-5 arányban. Rudolf Gergely és Temesi Norbert 4-4 találattal fejezték be a találkozót, Bita Laci háromszor, Szikora Levi kétszer volt eredményes, míg Szijjártó Péter és Somorai Attila egy-egy góllal vették ki részüket a sikerből.
Ezzel a győzelemmel megerősítettük vezető helyünket a tabellán. Ha az utolsó fordulóban, jövő pénteken otthon legyőzzük a Piliscsabát, az ezüstérem biztos lesz, a bajnoki cím pedig a Pécs további eredményein múlik.

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 28. forduló:
Garvittax - Dunakeszi Kinizsi Futsal 5-15 (0-7)
Budapest, Vasas Sportcsarnok, 2016. május 13, 20:15
gólszerzők: Vitányi László, Vas Péter, Gieber Gyula, Mikesy Xaver, Menyhei Zoltán, illetve Temesi Norbert és Rudolf Gergely 4, Bita László 3, Szikora Levente 2, Somorai Attila, Szijjártó Péter