Rudolf Gergely a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klubnál

Szia Geri, örömmel értesültünk róla, hogy újabb Ásszal bővül, erősödik a Dunakeszi Kinizsi futsal csapat, a Kinizsi család. Hát ez nem egy hétköznapi hír számunkra, de a közvélemény számára sem.

- Mi ennek az előzménye, mit gondolsz a futsalról? Hogy került szóba nálad a futsal?
Engem a futballon kívül mindenféle labdajáték érdekel, többek között kipróbáltam a florballt, a freestylt Kovács Péterrel. A futsal jelen van a családunkban, hiszen édesapám a mai napig játssza, az öcsém igazolt játékos volt az iskolai évei alatt. A futsal mindig is tetszett, és most, hogy van szabadidőm, nagy örömmel játszom versenyszerűen is. Természetesen ez nem befolyásolja nagypályás karrieremet, de jelen időszakban ez kiváló kiegészítő számomra.

-Hogyan került szóba nálad a Kinizsi, mit tudsz egyáltalán az új csapatodról?
Megkerestek a klubtól, hogy lenne-e kedvem a Kinizsit erősíteni a bajnokság végső szakaszában. Természetesen azonnal igent mondtam, hiszen így egy csapatban játszhatok Szijjártó Péter barátommal és több más nagyszerű futsalossal, Bita Lacival, Temesi Norbival, Kun Gabival. Amatőr szerződést kötöttünk a klubbal, amely a bajnokság végéig szól.

- Mit vársz az első mérkőzéstől érzelmileg, de akár az esélyeket is hogyan érzed?
Korábban már többször voltam Dunakeszin, Kinizsi mérkőzésen, és mindig megfogott a pozitív hangulat, a telt ház. Remélem, hogy holnap az első mérkőzésemen is hasonló miliőben lesz részünk, és nem tudok mást elképzelni, mint hazai győzelmet. És ha még góllal, plusz jó játékkal is tudok szolgálni, akkor az csak hab lesz a tortán.