Sikeres PMF7vége (1.rész, U11)

Az elmúlt hét utolsó napján három korosztályunk is érdekelt volt a Pest Megyei Futsal7vége soros játéknapján. Az U11-es és U13-as csapatok Lámpi Tibor vezetésével sikeres rajtot vettek a sorozatban, mind a két alakulat a felső ágon folytathatja a küzdelmeket az elkövetkezendő hétvégéken. A Simon Péter vezette U15-ös csapat pedig már a véghajrában, a Final Fourban volt érdekelt. A fiúk az elődöntőből két győzelemmel jutottak a nagydöntőbe, ahol egy izgalmas, változatos találkozón 3-2-re legyőzték a Kistarcsa csapatát, így U15-ös csapatunk Pest megye bajnokának vallhatja magát, emellett mi képviseljük majd megyénket a folytatásban, ahol az ország számos pontjáról érkeznek majd az ellenfelek az országos bajnoki cím reményében.
A maratoni hétvégét 3 részes videó-összeállításban elevenítjük fel, a mostani első fejezetben az U11-es csapat mérkőzéseinek góljai tekinthetőek meg!

U11-es PMF7vége (2016.02.21):Az alábbi linken pedig megismerkedhetünk a fiatalokkal, betekintést nyerhetünk a statisztikai mutatókba, és sok hasznos információt találhatunk a fiúkkal kapcsolatban:
Dunakeszi Kinizsi Futsal - U11-es csapat

A folytatásban az U13-as csapattal foglalkozunk majd.
Gratulálunk fiúk!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!