Sikeres rajt az U20-as nyitányon!

Vasárnap kezdetét vette a II. osztályú fiú U20-as korosztályú futsal bajnokság 2014/2015-ös idénye. A szezont fiaink hazai pályán, a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokában kezdték, akik a B csoportban az Airnergy FC, a REAC Sportiskola SE és a Váci Futsal SE csapataival mérkőznek majd fordulóról fordulóra.

Az első kör Kinizsi-mérkőzéseinek gólösszefoglalója:A dunakeszi kört a srácok a REAC ellen kezdték, és Szántó Péter találatával 1-0-s sikert arattak a Rákospalotai csapat felett. A második mérkőzést a Levegő-Energia FC ellen vívtuk, ezt a meccset is sikerrel vettük Bota Márk duplájának, valamint kapusunk, Szenyita László és Simon Bence góljainak köszönhetően. A találkozó vezéráldozatot is hozott, hiszen a mérkőzés első percében akciógólt szerző kapusunkat, Szenyita Lászlót az első félidő derekán, 2-0-s vezetésnél kiállította a játékvezető. A nap utolsó mérkőzésén sajnos nem sikerült megőriznünk addig 100%-os teljesítményünket, hibáinkat a Váci Futsal SE csapata könyörtelenül kihasználta, és bár a második játékrész közepén Gémesi Áron találatával még 1-1-re álltunk, végül 4-1-es győzelmet aratott a váci csapat.
Így a bajnokság első játéknapját 2 győzelemmel és 1 vereséggel zártuk. Az első körben az Airnergy, a Vác és csapatunk is 6 ponttal gazdagodott, míg a REAC csapata még vár első megszerzett pontjaira. Összességében tanulságos napot zártunk, a jövőre nézve sok biztató momentummal, ugyanakkor látszanak még hibák, amikre Tánczos Tibor vezetésével, felkészítésével biztosan találnak megoldást fiaink!
A folytatásra a váci sportcsarnokban kerül majd sor, feltehetőleg november elején. Reméljük, azon a játéknapon is hasonlóan sikeresek lesznek fiaink!
Szép volt srácok! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!