Simon Péter a Kinizsiben!

Első igazolásunk sokak számára ismerős lesz. Simon Péter Klubunk utánpótlás edzője, a tavalyi szezonban U15-ös korosztályával meg sem állt az országos döntőig, ősztől pedig már a Kinizsi piros-fehér mezében lathatjuk a pályán is!

Simi igen szép futsal-eredénysorral büszkélkedhet: a Cső-Montage csapatával NB I-es bajnok, Magyar Kupa- és Szuperkupa-győztes, majd a Cerberous csapatát követően a Kanárikkal az első osztályban ismét dobogón végzett. Megfordult az Újpest FC, az Asterix SC Érd, az Airnergy, ismét az Újpest FC, majd a Máltai csapataiban. Két újpesti időszakáből először NB I-es feljutáshoz segítette a lila-fehéreket, a második periódusban pedig játékos-edzőként vezette csapatát. Az Érdiek színeiben a 2013/14-es szezon NB II Nyugati csoportjának gólkirálya lett 37 találattal, ehhez a rájátszásban még 12 gólt termelt. A 2002-es Futsal Egyetemi Világbajnokságon az előkelő negyedik helyen végzett a Magyar Válogatottal.

Új játékosunk, edzőnk Kinizsis edzősködése mellett a Csakacsel Sportegyesület elnökeként és edzőjeként dolgozik a magyar labdarúgás minél színvonalasabb utánpótlás nevelése érdekében. Reméljük, a Kinizsiben is hasonlóan sikeres karrier vár Simon Péterre, immáron játékosként is!
Hamarosan folytatjuk új játékosaink bemutatását, érdemes lesz sűrűn böngészni oldalainkat!

Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!