Sorsolás: szeptember 9-én hazai pályán, kupameccsel kezdünk

Mint azt már tegnapi hírünkben megemlítettük, a Magyar Labdarúgó Szövetség Kánai úti épületében elkészítették az NB II és a Magyar Kupa sorsolását.

A szezon a kupával indul fiaink számára, akik az első fordulóban, 2015. szeptember 9-én a Covritas Kft. (Gödöllő) csapatát fogadják a Radnótiban. Amennyiben a csapat sikerrel veszi az akadályt, úgy a második körben egy igazi nagyágyút, a Dunaferr DF Renalpin NB I-es alakulatát fogadhatjuk október 14-én, szintén Dunakeszin. Ez egy érzelmekkel teli találkozónak ígérkezik, hiszen a vendégeknél sok olyan játékos szerepelne, akik megfordultak csapatunkban (Fekete Róbert, Hegedűs Ferenc, Hosszú Ádám, Horváth Norbert és Szabolcs), míg a szakmai munkáért Fehér Zsolt Papa felel.

Az NB II-es csapatunk 2015. szeptember 11-én (pénteken) játssza első mérkőzését a 2015/16-os szezonban. Ellenfelünk a pécsi Petőfi és Fia SE lesz a rajton, majd az Internationale CDF SE csapatához látogatunk a második fordulóban. A pontos menetrendet hamarosan megosztjuk Veletek!

Reméljük, első meccseinken ismét mellénk álltok, és a segítségetekkel, támogatásotokkal megfelelően kezdhetik Temesi Norbiék a 2015/2016-os bajnoki szezont! Várunk Benneteket sok szeretettel, addig is igyekszünk majd minél több információval ellátni Benneteket, így érdemes lesz sűrűn visszalátogatni oldalunkra!

Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!