Sorsoltak a Magyar Kupában és az I. osztályú U18-as bajnokságban

A nap folyamán nagyüzemű sorsolást tartottak a Magyar Labdarúgó Szövetség Kánai úti épületében. Első körben a Férfi Futsal Magyar Kupa 1. és 2. fordulójának párosítása készült el. A tavaly Final Fourig menetelő csapatunk a sorsolás folyamán kiemelt lett, így a 2017/2018-as sorozat második fordulójában csatlakozunk csak a mezőnyhöz. Kénoszt Ferenc vezette csapatunk a második játéknapon a Romhány SE csapatát fogadja hazai környezetben, a Radnótiban november 29-én, szerdán. Érdekesség, hogy a második forduló több NB I-es rangadót tartogat, a teljes menetrend cikkünk végén megtalálható.

U18-as sorsolás:
A felnőttek után az utánpótlás korosztályok bajnokságainak sorsolása volt terítéken, elkészültek az I. osztályú U17-U20-as és az I. osztályú U18-as bajnokságok menetrendjei is. Ebből klubunk az I. osztályú U18-as mezőnyben lesz érdekelt. Az U18-as bajnokságot 25 csapat alkotja majd, akik két csoportban küzdenek bajnoki helyezésekért, a felnőttekkel megegyező versenykiírás szerint. Fiaink a felnőtt csapatunkhoz hasonlóan a Keleti csoportba kaptak besorolást, ahol 12 csapat küzd majd a pontokért. Szente Tamás legényei hazai pályán kezdik a bajnokságok, október 15-én a Dunakeszi Kinizsi - Kazincbarcikai Ördögök összecsapással rajtol az U18-as idény. Ellenfeleink a játéknapok sorrendjében: Kazincbarcikai Ördögök, UFC Gyömrő, Kartal SE, Covritas Futsal Gödöllő, ScoreGoal Kecskemét, Kincsem Lovaspark, Energia SC Gyöngyös, Csenger Futsal, Vác Futsal, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Kelebia KNSK
 
 
Férfi Futsal Magyar Kupa (2017/2018)
1. forduló (október 4, szerda):
1. mérkőzés: Szigetszentmiklós - Kincsem Lovaspark
2. mérkőzés: Bodon Péter FC - Energia SC Gyöngyös
3. mérkőzés: UTE - UFC Gyömrő

2. forduló (november 29, szerda):
kiemelt: Rába ETO (címvédő)
Piliscsaba - Nyírgyulaj
Airnergy - ELTE-BEAC
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - ROMHÁNY SE
3. mérkőzés továbbjutója (UTE/Gyömrő) - 5Stars Érd
Göcsej - Ferencváros
Bőny - Haladás
Csenger - DEAC
REAC - PTE-PEAC
MVFC Berettyóújfalu - Dunaferr
Covritas Futsal Gödöllő - Újpest FC-220 Volt
TF - 1. mérkőzés továbbjutója (Szigetszentmiklós/Kincsem)
Aramis - Veszprém
BME - Rubeola FC Csömör
2. mérkőzés továbbjutója (Bodon Péter/Gyöngyös) - Kazincbarcikai Ördögök
Vác Futsal - ScoreGoal Kecskemét

A második fordulóból továbbjutó 15 csapathoz csatlakozik a címvédő Rába ETO, a sorsolást követően a 3. fordulóban nyolc mérkőzéssel folytatódnak majd a Kupa küzdelmei.