Sorsoltak az NB II-ben, a Közép csoportba kerültünk

Tegnap megtartották a 2014/2015-ös NB II-es Futsal Bajnokság csoportbeosztását és sorsolását. Az új évadra rekordszámú, 42 csapat adta be a nevezését, akiket a szervezők három 14-es csoportra osztottak (Nyugati, Közép és Keleti csoport). Az MLSZ-ben tartott rendezvényen Klubunk a Közép csoportba kapott besorolást.

A Közép csoport beosztása (abban a sorrendben, ahogy mérkőzünk az ellenfelekkel):
RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI
KSK-LIMES SE (Káposztásmegyeri SK)
Újpesti TE
Hódmezővásárhelyi FC
Piliscsabai AFC-Mitre
Garvittax Nagymaros FC
Dunatours Vác FC
1988 Déli Dupont FC (Vasas)
Újpest FC-220 Volt
AirNergy HFC (Levegő-Energia HFC)
Gödi SE Futsal
Brand Mission Tolna-Mözs
SZTE EHÖK SE (Szegedi Tudományegyetem)
MTK Budapest


Minden csapat játszik mindenkivel hazai páyán és idegenben is, az alapszakasz úgy 26 fordulóból áll. A rájátszásban a 3 csoport azonos helyezettjei mérkőznek meg egymással, szintén körmérkőzéses (oda-visszavágós) formában, így a bajnokság 30 fordulóból áll majd minden csapat számára. A rájátszásba a csapatok nem viszik magukkal az alapszakaszban szerzett pontjaikat és góljaikat! A bajnokságból nem juthat fel olyan sportszervezet csapata, mely jelenleg van NB I-es csapata is (Aramis SE (Cső-Montage-BFC Újbuda), 1988 Déli Dupont FC (Vasas), Rába ETO II-Dunakeszi Kinizsi). A feljutásról a három csoportelső rájászása dönt majd, az abszolút bajnok feljut az NB I-be, míg a második helyezett osztályozót játszik majd az NB I. kilencedik helyén végző csapat ellen!

Az első fordulóban, szeptember 12-én hazai pályán fogadjuk a KSK-LIMES csapatát, majd a továbbiakban az Újpesti TE-hez látogatunk, ezután hozzánk érkezik a Hódmezővásárhely és a Piliscsaba.