Szente Tamás Dunakeszin folytatja

Első nyári igazolásunk, Szente Tamás személyében egy 114-szeres válogatott, többszörös magyar bajnok, kupagyőztes és szuperkupa-győztes, az UEFA Futsal Cup-ot is megjárt kiválóság csatlakozik klubunkhoz. Tamás játékosként és az U18-as korosztály vezetőedzőjeként is tevékenykedik a továbbiakban Dunakeszin.

Új szerzeményünk több neves honi futsal együttesben is megfordult pályafutása során. Az Aramis csapatában nevelkedett, mely együttes színeiben két bajnoki címet, két Magyar Kupát és két Szuperkupát nyert, majd Gödöllőre tette át a székhelyét, ahol újabb két bajnoki címet, két Magyar Kupa és két Szuperkupa siker került a neve mellé. A 2006/2007-es szezonban a gödöllői alakulattal az UEFA Futsal Cup legjobb 16 csapata közé került több, mint 40 induló csapata közül. A Bikák kapitányaként Szente (Komáromi és Camin társaságában) az Elite Round-ban a spanyol ElPozo Murcia és a kazah Kairat Almaty ellenében is pályára lépett a magyar bajnok színeiben. A Gödöllőnél töltött éveket követően az Euro-Mobil-Trans 1. Győri Futsal Klub és a Cső-Montage csapatainak mezét öltötte magára. A folytatásban ismét Gödöllőn futsalozott, akikkel feljutott az NB II-ből az első osztályba. 2012-ben az 1988 Déli FC-hez szerződött, majd két szezont követően Dunaújvárosba igazolt. 2015-ben visszatért a Délihez, míg a tavalyi idényt ismét Gödöllőn töltötte. Az MLSZ 2005-től fellelhető adatai alapján 223 elsőosztályú mérkőzésen lépett pályára, ezen találkozókon 99 találatot jegyzett. A 2005 előtti időszakból nagyjából 150 elsőosztályú találkozó, valamint közel 100 gól szerepel a neve mellett. A válogatott mezét 114 alkalommal ölthette magára, az ősztől pedig a Dunakeszi Kinizsi Futsal csapatának 4-es számú dresszét viseli majd a négyszeres bajnok, négyszeres kupagyőztes, négyszeres szuperkupa-győztes kiválóság.

Tamás tapasztalata, rutinja sokat jelenthet mint felnőtt csapatunk, mint fiatal tehetségeink fejlődése szempontjából! Köszöntünk Dunakeszin Tomi, Isten hozott Kinizsinél! Tamáson kívül egy másik játékos is aláírt már csapatunkhoz, holnap őt is bemutatjuk! Érdemes lesz sűrűn felkeresni médiumainkat a legfrissebb hírekért, ugyanis egy újabb kiváló játékos húz majd Kinizsi-mezt!

Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!