Szerda este Kinizsi-Csömör bajnoki rangadó Boti emlékére

Amint azt már jeleztük, az NB II Közép-Keleti csoportjának hajrájában két találkozó is vár a hét folyamán csapatunkra.  Biczi Gábor legénysége előbb odahaza, a Radnóti Miklós Gimnáziumban játszik rangadót a Rubeola FC Csömör ellenében. A találkozó szerdán (2017.02.15) este 20 órától kerül megrendezésre. Simonffy Botond tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halálát követően ez lesz az első hazai mérkőzése csapatunknak. A találkozóval szeretnénk a lehetőségeinkhez mérten támogatást is nyújtani Boti családjának! Ezért a szerda esti mérkőzés megtekintéséhez kivételesen belépőjegy vásárlására lesz szükség, melynek összegével Boti családját támogathatjuk majd! A támogatói jegyek ezer forintos áron vásárolhatóak meg a belépéskor.

A hétközi, hazai bajnokit követően pénteken már idegenben lépünk pályára: február 17-én Csömörre látogatnak kedvenceink, ahol 21 órától a Rákospalotai Reactor SE csapatával találkozunk a Csömör Városi Sportcsarnokban.

Boti búcsúztatására 2017. február 18-án (szombaton) 14 órakor kerül sor Dunakeszin, a Szent Mihály templomban (Dunakeszi, Szent István utca 41). A család kérése, hogy a koszorúra szánt összeget adományként a perselybe helyezzék, egy szál virágot azonban vigyünk magunkkal.

Adózzunk közösen Boti emléke előtt egy teltházas rangadóval, mutassuk meg ismét a Kinizsi-család erejét: töltsük meg szerda este a Radnótit, és reméljük, pénteken is sokan elkísértek bennünket a csömöri találkozóra. Szombaton délután pedig a Szent Mihály templomban zárjuk közösen, összetartó családként a hetet Boti búcsúztatásával! Emlékedet örökké megőrizzük, Boti!

Bajnoki mérkőzés Simonffy Botond emlékére:
Férfi Futsal NB II Közép-Keleti csoport, 20. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - RUBEOLA FC CSÖMÖR
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2017. február 15 (szerda), 20:00
Támogatói belépőjegy: 1000 forintos áron, melynek teljes összegét a Simonffy család kapja meg!