Szezonnyitó sajtótájékoztatót tartott a Rába-ETO Futsal Club (videóval)

Nagy sajtóérdeklődés közepette mutatták be az ETO Futsal új játékosait, valamint Fehér Zsolt másodedzőt a csütörtöki sajtótájékoztatón. A hétfői szuperkupára telt házat várnak Dunakeszin a győriek, szeretnék a Szuperkupát ismét hazavinni.

A sajtótájékoztatóról készült összefoglaló:Hat új játékosát mutatta be csütörtök délelőtti, szezonindító sajtótájékoztatóján a Rába ETO FC futsalcsapata. A holtszezon alatt nemcsak játékos jövés-menés volt a csapatnál, hanem a szakmai stáb is átalakult.

A vezetőedző Jordi Illa Solé lett, az ő munkáját pedig Fehér Zsolt segíti másodedzőként. A játékosok közül Hegyesi Zsolt és Dürgő Péter Szegedről érkezett, Gorjánácz Márió az Aramist hagyta ott a Rába partiakért, a majd 60-szoros válogatott, Tóth Gyula pedig Dunakesziről jött. Vele három kapusa lett az ETO-nak, így nagy versengés várható ezen a poszton. A hálóőr szerint azonban a lényeg, hogy mindannyian jól teljesítsenek, így majd a vezetőedző feje fájhat azon, kit tegyen be a kapuba az aktuális meccsen.

A hazai erősítések mellett két légióst igazolt a Rába-ETO. A fiatal spanyol Sergio Solano az Inter Movistartól érkezett rúgni a bőrt Győrbe, mindemellett tanulmányait is itt folytatja. A másik külföldi újonc, a szintén hispán Alex Palomeque, aki a Caja Segovia-t cserélte le új otthonára. Utóbbi óriási erőssége lehet a Rába-parti együttesnek. A játékos úgy fogalmazott, szeretne természetesen minden címet bezsebelni.

A két spanyolon kívül még egy légiós érkezése elképzelhető, az ő személyét azonban egyelőre nem hozta nyilvánosságra a klub. Az viszont biztos, ha megfelel az orvosi vizsgálatokon, akkor a hétfő esti, Berettyó elleni szuperkupa finálén mutatkozhat be az együttesben.

Fotó: Marcali Gábor
Forrás: gyorplusz.hu, etofutsal.hu