Szoros győzelem: Vasas - Kinizsi 3-4 (gólösszefoglalóval)

Hétfőn az NB II Közép csoportjában szereplő csapatunk Tökölre látogatott, ahol az 1988 Déli FC vendégei voltak Szikora Leventéék a bajnokság 7. fordulójának keretein belül. A mérkőzést 1-0-s félidőt követően 4-3-ra sikerült megnyernünk, ami egyben azt is jelenti, hogy visszavettük a bajnoki tabellán a vezetést!

A mérkőzés gólösszefoglalója:A találkozó 6. percében sikerült megszereznünk a vezetést, ekkor Kun Gábor talált az ellenfél kapujába. A játékrészben csak ez a találat született, így 1-0-s vendég vezetéssel fordultak a csapatok.
A második félidő elején villámrajtot vettek a hazaiak, 3 perc alatt három gólt is szereztek. Laki Imre duplája, valamint Pászti Bence Alfréd találatai így kétgólos hazai előnyt jelentettek. Csapatunk azonban nem zuhant össze, és a félidő derekán sikerült kiegyenlítenünk, először Kun Gábor, majd Sáhó Kristóf góljainak köszönhetően 3-3-ra alakult a mérkőzés állása. A 33. percben Somorai Attila találatával a győzelmet is sikerült kiharcolnunk, ezzel 4-3-as győzelmet arattunk.
Sikerünk egyben azt is jelenti, hogy a november 7-ei pénteki, Újpest FC-220 Volt elleni bajnoki mérkőzését csapatunk az első helyről várhatja. A pénteki mérkőzés a szokásoknak megfelelően 20 órakor kezdődik, melyre sok szeretettel várunk minden kedves szurkolót, érdeklődőt!
Hajrá Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 7. forduló:
1988 DÉLI FC (VASAS) - RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI 3-4 (0-1)
Tököl, 2014. november 3, 20:30
Vezette: Zimonyi Péter, Török Zsolt, Landeszmann László

Vasas: Sajben Marcell (C) - Szemák Szabolcs, Lak Imre, Joszkin Márk, Lábas László
cserék: Kőnig Roland - Barta Ádám, Pászti Bence Alfréd, Mucsi Kornél Dávid
vezetőedző: Kis János

Kinizsi: Hegedűs Ferenc - Kun Gábor, Szikora Levente (C), Monspart László, Temesi Norbert
cserék: Szekeres Attila - Biczi Gábor, Sáhó Kristóf, Dürgő Péter, Somorai Attila
vezetőedző: Fehér Zsolt, Biczi Gábor

Gólszerzők: Lak Imre 2, Pászti Bence Alfréd, illetve Kun Gábor 2, Sáhó Kristóf, Somorai Attila
Sárga lap: Mucsi Kornél Dávid, Pászti Bence Alfréd, illetve Kun Gábor