Szurkolói buszokat indítunk!

Szurkolói busz információk!

Kedves Kinizsi-család! A héten két idegenbeli mérkőzést játszanak csapataink. A sort január 31-én, pénteken listavezető férfi NB II-es csapatunk kezdi, akik Budapestre, a Fáy utcai Vasas sportcsarnokba látogatnak a 11. helyen álló Garvittax Nagymaros csapatához. A mérkőzés 20.30-kor kezdődik.

Szurkolói buszt igény szerint indítunk, melyre csütörtök reggel 9 óráig lehet jelentkezni a sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu e-mail címen.

Másnap, február 1-én Magyar Kupa elődöntőben érdekelt Klubunk, női NB I-es csapatunk mérkőzik a Kiskunfélegyházi Sportcsarnokban a bajnoki címvédő, kupagyőztes Astra Kiskunfélegyházi Bulls brigádjával a döntőbe jutásért. Az első mérkőzésen hazai pályán 4-4-es döntetlen született. A visszavágó kezdési időpontja 16 óra 30 perc.

Megfelelő létszám esetén szurkolói buszt erre a mérkőzésre is indítunk, jelentkezés szintén a sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu e-mail címen.

Jelentkezzetek minél hamarább a buszokra, töltsük meg idegenben is a csarnokokat! Idegenben is varázsoljunk hazai pályát csapatainknak, szurkoljunk együtt!

Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!