Tápi Tamás a tél ötödik új szerzeménye

Folytatjuk új igazolásainkat bemutató sorozatunkat, melynek újabb fejezetében a La Escuela csapatától érkező Tápi Tamást, a tél transzferidőszak ötödik új szerzeményét mutatjuk be.

Tápi Tamás személyében ötödik téli érkezőnek szintén egy olyan fiatalember, aki sportágunk alapjaival a magyar futsal egyik emblematikus csapatánal, a Rubeola FC Csömörnél ismerkedett meg. Tomi 2011 szeptemberétől tartozott a Tigrisek kötelékébe, ahonnal 2017 augusztusában a La Escuela csapatához vezetett az útja. 20 éves új játékosunk a sárga-feketék U15-ös, majd U17-es, U19-es és U20-as utánpótlás-csapataiban szépen lépdelt felfelé a ranglétrán. Ezen évek alatt többek között együtt szerepelt a már szintén bemutatott Szabó Bencével is. 2015 júniusában a felnőttek között is bemutatkozhatott az NB I-ben, ahol összesen 3 alkalommal viselte a csömöri színeket. A 2016/2017-es idényben már állandó tagja volt az NB II Közép-keleti csoportjában bajnoki címet szerző csapatnak, amely végül a Helyosztókon a 3. helyen végzett. Tomi a másodosztályú bajnokságban 27 mérkőzésen 11 találattal segítette csapatát, emellett a Magyar Kupában 2 alkalommal kapott szerepet. A jó felépítésű játékos az előző szezonban a La Escuela csapatát erősítette, ahol 15 mérkőzésen 17 góllal járult hozzá a csapat Budapesti Regionális Futsalbajnokságban elért 5. helyezéséhez. Az idei szezon első felét kihagyta, de most - immár piros-fehérben - visszatér a futsalpályákra. A La Escuela csapata is rendkívül korrekt, segítőkész módon állt hozzá az átigazoláshoz, melyet ezúton köszönünk! Reméljük, Tomi a Kinizsi színeiben is folytatja eredményes szereplését, és fiatal kora ellenére ösztönzőleg hat majd a felnőtt csapatban pallérozódó 16-17 éves ifjakra is. Tomi, Isten hozott, és sok sikert kívánunk Dunakeszin, üdvözlünk a Kinizsi családban!

Az átigazolási időszak fele már eltelt, klubunk lassan lezártnak tekinti a transzferidőszakot. Ennek ellenére nincs kizárva, hogy egy-két új, esetleg ismerős arc még feltűnik csapatunk háza táján, így megéri továbbra is sűrűn büngészni online felületeinket. Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!