Tisztes helytállás a Final Fourban, Kinizsi-ETO 0-7 (videó)

Az elmúlt hétvégén rendezték a Futsal Magyar Kupa Final Fourját. A szombati elődöntőkben egyedüli másodosztályú alakulatként csapatunk is érdekelt volt. Fiaink két NB I-es csapat, a Berettyóújfalu és a Bőny csapatán keresztül jutottak el eddig a klubtörténeti napig, hiszen csapatunk fennállása során először szerepelhetett a Final Fourban. Az elődöntőben az ország jelenlegi topcsapata, az európai porondon is jegyzett Rába ETO várt Biczi Gábor vezette csapatunkra. A mérkőzésen érvényesült a papírforma, a vasárnap a kupát is megnyerő ETO 7-0-s győzelemmel zárta az elődöntőt. Fiaink becsülettel küzdöttek a 40 perc során, így összességében nagyszerű eredményként, felejthetetlen élményként értékelhető a szombat délutáni találkozó. A győri gólokat Tomás Drahovsky két, valamint Bita László (öngól), Juanra Calvo Rodriguez, Dávid Richárd, Davide Cláudio Moura és Michal Seidler találatai jelentették.

A Final Four elődöntőjének összefoglalója:

Köszönjük szurkolóink támogatását, Ultáink ismét hatalmas létszámban buzdították a helyszínen kedvenceinket, igazi futsal-ünneppé varázsoltátok a szombat délutánt! Az pedig igazán példamutató volt, ahogy Kinizsis és ETO-s közösen, egymás teljesítményét elismerve ünnepelt a találkozót követően! Köszönjük Nektek ezt a felejthetetlen élményt! Ezúton gratulálunk a Rába ETO Futsal Club csapatának kupagyőzelméhez!

Ami a folytatást illeti, az NB II Közép-Keleti csoportjában két találkozó is vár ránk a hét folyamán: holnap, azaz szerdán este 20 órától a Radnótiba várunk mindenkit egy vérbeli rangadóra, a Rubeola FC Csömör csapata érkezik Dunakeszire. A mérkőzést Simonffy Botond emlékére ajánljuk fel. Az eseményen szeretnénk lehetőségeinkhez mérten támogatást is nyújtani Boti családjának! Ezért a szerda esti mérkőzés megtekintéséhez kivételesen belépőjegyek vásárlására lesz szükség, melynek összegével Boti családját támogathatjuk majd! A támogatói jegy ezer forintos áron vásárolható meg a belépéskor.

Február 17-én, pénteken pedig idegenbe látogat a Kinizsi, 21 órától a Csömöri  Sportcsarnokban lépünk pályára a Rákospalotai Reactor SE csapatának vendégeként.Adózzunk Boti emléke előtt egy teltházas rangadóval, mutassuk meg ismét a Kinizsi-család erejét, szerda este töltsük meg a Radnótit! Pénteken pedig reméljük, sokan elkísértem a csömöri találkozóra is bennünket! Emlékedet örökké megőrizzük, Boti!

A mérkőzés jegyzőkönyve

fotó: Gyetvai Andrea