Tóth Attila újra piros-fehérben

Ötödik nyári érkezőnk Tóth Attila személyében újfent egy olyan fiatalember, aki az elmúlt években már viselte a Kinizsi szerelését. A következő sorokban Atival foglalkozunk.

Ismét egy olyan fiatalember csatlakozott csapatunkhoz, akinek nem lesz idegen a Kinizsi öltözője. Tóth Attila első Dunakeszis időszakában három és fél évig szolgálta klubunkat. 20 éves régi-új játékosunk 2011-ben az 1988 Déli FC csapatában ismerkedett meg sportágunkkal, ahonnal 2014 augusztusában érkezett Dunakeszire.

Toth_Ati01Attila a Kinizsi U17-es és U20-as utánpótláscsapataiban 59 találkozón 23 gólig jutott, a 2015/2016-os szezonban megnyerte a II.osztályú U20-as bajnokság Nyugati csoportját. A felnőtt csapat szerelését 2015 októberében ölthette magára először. A nagyok között eddig összesen nyolc alkalommal kapott lehetőséget, tagja volt a 2016/2017-es szezonban az NB II Közép-Keleti csoportjában 3. helyen végző csapatunknak. Az év elején az 1988 Déli FC-hez szerződött, ahol az I.osztályú U20-as bajnokságban ezüstérmes lett, emellett a Ferencváros NB III-as felnőtt futsalcsapatában is szerephez jutott. Mindent összegezve Ati eddig 155 futsal találkozón 68 találatot számlál. Régi-új játékosunkkal az őszi elfoglaltságai miatt várhatóan a téli időszaktól kezdve számolhat majd Szente Tamás vezetőedző. Reméljük, minél hamarabb csatlakozni tud Ati a csapathoz, akinek sok sikert kívánunk ismét a Dunakeszi színeiben!

A kedd este 20 órakor esedékes szezonnyitó (Dunakeszi Kinizsi - Kaposvári Rákóczi BFLA, új Szent István Általános Iskola) előtt bemutatjuk csapatunk fiataljait is, illetve szót ejtünk azokról a felnőtt játékosokról is, akik a továbbiakban is a Kinizsi dresszében lépnek majd pályára. Érdemes lesz sűrűn felkeresni online felületeinket. Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!