Tóth Krisztián a Kinizsiben!!! Isten hozott, Krisztián! :))

A mai napon egy újabb játékossal bővült a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub kerete.

Andréka Domonkos ügyvezetővel történt szerződéskötés által egy újabb remek játékost sikerült a csapathoz csábítanunk, aki nem más, mint Tóth Krisztián, aki az elmúlt évben a Ferencváros színeiben játszott.

Ő is, mint az idei két új igazolásunk egy nagyon fiatal, és tehetséges játékos.

Ezért döntött úgy a csapat vezetése és legfőképpen Fehér Zsolt vezetőedzőnk, hogy Krisztián a jövő évben a kialakult rutinos keretet erősítse.

Ezzel a fiatal legény nagy álma válhat valóra, hogy Dunakeszin 1000 ember előtt játszhat és mutathatja meg meg-megvillantott tehetségét. Bízunk benne, hogy a szakmai munka hatására még inkább kinyílik előtte a világ.

Krisztián tagja volt a 3 évvel ezelőtt bronz érmet szerző Ferencvárosi csapatnak, melyet akkoriban Papa irányított, mellette az utánpótlás válogatottban is bemutatkozhatott.

A 2012-13-as szezonban 30 góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját.

Fogadjátok Őt is nagy szeretettel:

Tóth Krisztián:
"Nagy öröm számomra, hogy az egykori csapattársakkal újra együtt játszhatok. Bízom abban, hogy mindenki örömét leli majd játékomban, megmutathatom Dunakeszin, hogy igenis vannak fiatal játékosok, akik megállják a helyüket egy profi, NB I-es csapatban. Köszönöm ezt a fantasztikus lehetőséget, köszönöm Papának és a vezetőségnek, hogy bíznak bennem, és lehetőséget adnak."