U11-es csapatunk a Mészáros Ferenc emléktornán vett részt

A XVIII. Mészáros Ferenc emléktornán vettünk részt Vácon az U11-es csapattal. Kipróbálva magunkat nem Futsal körülmények között. Nyolc csapat nevezett a tornára, amelyet a szervezők két négyes csoportba osztottak. A csoportelsők az első, a csoportmásodik csapatok pedig a harmadik helyért küzdhettek meg egymással.

Csoportmérkőzések:

Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub - Asi DinamoStar 5 - 1
Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub – Mészöly Focisuli 2 - 0
Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub - Nagymaros Fc 8 - 0

Az első mérkőzésünket egy igen erős csapattal játszottuk, csak a támadások sikeres befejezésén illetve a remek védekezésünkön múlott a végeredmény. Támadás befejezéseknél sok hibát vétettünk, lehetett volna több gólt is szerezni.

Második csoportmeccset nagy iramban kezdtük de nagyon dekoncentráltak voltunk és a nagy lendülethez sok hiba és pontatlanság párosult, a vezetést a mérkőzés vége felé egy remek szöglet variáció végén szereztük meg. Utána gyorsan jött a második innentől már nyugodtan játszhattunk. Támadólag léptünk fel a harmadik csoportmérkőzésünkön is az ellenfél csapata végig nagyon agresszíven játszott. Kemények voltak a párharcokban, labdaszerzésekben. Felvettük a kesztyűt és nem hagytuk kibontakozni őket,letámadtunk és rájuk erőltettük az akaratunkat. Mi jól játszottunk, türelmesen helyzeteket kialakítva. Egymás után szép gólokat szereztünk. Győzelmünkkel egyértelműen megérdemelten a döntőbe jutottunk.

Döntő:

SC Hirös-ÉP – Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub 3 – 0

A döntőben egy szépen játszó csoportjukat magabiztosan nyerő ellenféllel találkoztunk, akik kicsit bátrabban kezdték a mérkőzést mint mi, ehhez párosult a gyors szerencsés illetve egy egyéni hibát követően gólt szerezniük. A bekapott gólok után viszont felébredtünk és nagyobb tempóra kapcsoltunk, jó pár nagy helyzetünk volt, melyeknél eleinte az ellenfél majd ezt követően 3-szor a kapufa állított meg minket a gólszerzésben. A kitámadásunkat egy kontra végén góllal zárta az ellenfél így a mérkőzést is eldöntve.

Ezúton is Gratulálok a Kecskemét csapatának a tornagyőzelemhez, legközelebb visszavágunk!
Kiemelném, hogy a fiaink egész délután kisebb hullámvölgyet leszámítva kimagaslóan teljesítettek, amiért minden elismerést megérdemelnek.

A tornán szereplő játékosok:
Gulyás Tamás , Molnár Csongor , Kralicsek Bence , Pajti Bence , Galovszki Zsolti , Varga Gergő , Sipka Dani , Horváth Bence , Balogh Szabolcs

A torna legjobb játékosa:
Varga Gergő

Edző:
Lámpi Tibor