U11-es csapatunk a PMLSZ Nyugati Régiós döntőjébe jutott! (videóval)

A szerdai napon Lámpi Tibi U11-es csapata a PMLSZ által szervezett futsal-bajnokság megyei döntőjében lépett pályára az érdi Treff Sportcsarnokban. A négyes tornára a középdöntők győztesei kerültek be, Klubunk mellett a Gödöllői SK, az Asterix SC Érd és a Szigetszentmiklósi TK képviseltették magukat. A tét a Nyugati Régiós döntőbe kerülés volt, ahová a csoport első két helyezettje jutott be.
A Kinizsit a Gulyás Tamás, Csikós Erik - Molnár Csongor Gábor, Pajti Bence, Galovszky Zsolt, Varga Gergő István, Kozma Bence, Klaricsek Bence, Kovács Vince, Kecskeméti Tibor, Vörösmarty Márk, Sipka Dániel, Horváth Bence alkotta csapat képviselte, ők küzdöttek a továbbjutást érő helyekért.

A megyei döntő Kinizsi-mérkőzéseinek góljai:Gödöllői - Dunakeszi Kinizsi 4-1 (1-1)
Kinizsi-gólok: Varga Gergő István
Az első mérkőzést a futsalban igen nagy múlttal bíró, a tornán végig remekül teljesítő Gödöllői csapat ellen vívtuk. A mérkőzés elején mindkét oldalon kínálkoztak ígéretes lehetőségek, ám ezek kimaradtak. Az első játékrész derekán vezetéshez jutott a Gödöllő, amit Varga Gergő István góljával kiegyenlített Lámpi Tibi csapata. A hajrában több alkalommal vezetést szerezhettünk volna, ezen próbálkozások azonban sikertelennek bizonyultak, így 1-1-es eredménnyel fordultak a felek. A második játékrész elején hamar kétgólos hátrányba kerültünk, ahonnan már nem volt visszaút. A Gödöllőiek az utolsó percben is betaláltak, így egy élvezetes mérkőzésen 4-1-es vereséggel kezdtük a tornát.

Dunakeszi Kinizsi - Asterix SC 6-1 (1-1)
Kinizsi-gólok: Vörösmarty Márk 2, Varga Gergő István, Kovács Vince, Galovszky Zsolt, Sipka Dániel
A második mérkőzésünk elején a házigazda már az első percben vezetéshez jutott, ezt a félidő derekán sikerült egalizálnunk, így újra 1-1-es eredménnyel vonultunk pihenőre. A második játékrész derekán megszereztük a vezetést is, majd a hajrában 3 gyors egymást követő találattal eldöntöttük a találkozót, aminek az utolsó percében is sikerült a kapuba találnunk. Góljainkat a duplázó Vörösmarty Márk, Varga Gergő István, Kovács Vince, Galovszky Zsolt és Sipka Dániel jegyezték. Így az utolsó meccsünket 1 győzelemmel és 1 vereséggel vártuk.

Szigetszentmiklósi TK - Dunakeszi Kinizsi 1-4 (1-3)
Kinizsi-gólok: Varga Gergő István 2, Vörösmarty Márk, Kozma Bence
A csoportot az SZTK elleni találkozóval zártuk. Ennek a meccsnek az elején is 1 gólos hátrányba kerültünk, amit a félidő közepén sikerült megfordítani a duplázó Varga Gergő István találataival. A játékrész hajrájában Vörösmarty Márk gólja 2 gólos Keszi-előnyt jelentett, így 3-1-es félidei eredménnyel vártuk az utolsó 15 percet. A fiúk a második játékrész közepén döntötték el a találkozót, Kozma Bence lövése eredményeképp 4-1-es győzelemmel zártuk a megyei döntőt!

A fiúk így 2 győzelemmel és 1 vereséggel, 6 szerzett ponttal a csoport második helyén végeztek, ami azt jelenti, hogy a 100%-os Gödöllő mellett Fiaink jutottak a Nyugati Régiós döntőbe, melyet április 26-án, szombaton tartanak a SPORTHÁZban (1112 Budapest, Kánai út 2., az MLSZ székház mellett).
A srácok szép, tetszetős futsalt játszottak, a csapat mindhárom mérkőzésén egygólos hátrányból egyenlített, sőt, 2 találkozón fordítani is tudott, ami sokat elmond a csapatban rejlő lehetőségekről!

A megyei döntő Kinizsi-gólszerzői:
Varga Gergő István 4, Vörösmarty Márk 3, Kovács Vince, Galovszky Zsolt, Sipka Dániel, Kozma Bence

Gratulálunk Fiúk, szép volt!
Aki tudja, kísérje el a srácokat a szombati Nyugati Régiós döntőre, és ne feledjétek, a mai napon Safar Tony U13-as csapata szintén megyei döntőt játszik 9 órás kezdéssel Csömörön, ahol ellenfeleink a Vác-Deákvár (9-től), a Baracs (10:45-től) és a Sülysáp (11:20-tól) lesznek! A csoportból az első helyezett jut tovább!
Hajrá Dunakeszi, Csak a Kinizsi!!!