U13-as csapatunk 3. helyet szerzett a megyei döntőben! (videóval)

Csütörtökön U13-as csapatunk Safar Tony vezetésével (és Lámpi Tibi segedelmével) a PMLSZ megyei döntőjében szerepelt a Csömöri Sportcsarnokban. Akárcsak az U11-eseknél, ide is a középdöntők győztesei kerültek be, csapatunk mellett a Vác-Deákvár SE, a Baracs SE és a Sülysápi Gyerekfoci SE együttesei küzdöttek a Régiós döntőbe kerülésért, ahová a csoport győztese jut tovább, megyénk győzteseként.
Klubunkat a Kammerer Gergő Zoltán, Szentesi Péter - Beer Kristóf, Jónás Dominik, Simonffy Bálint, Szegh Dominik, Simonffy Botond, Sóvári Benedek, Balla Dominik, Bárándi Szabolcs Zoltán, Rácz Dávid, Jónás Márk, Szabó Balázs Miklós összetételű csapat képviselte.

A megyei döntő Kinizsi-mérkőzéseinek góljai:Vác-Deákvár SE - Dunakeszi Kinizsi 0-6 (0-2)
Kinizsi-gólok: Szegh Dominik 3, Simonffy Bálint, Sóvári Benedek, Beer Kristóf
Fiaink számára jól indult a döntő, hiszen Szegh Dominik 3, Simonffy Bálint, Sóvári Benedek és Beer Kristóf találataival 2-0-s félidőt követően 6-0-ra nyertünk a Vác-Deákvár csapata ellenében, így győzelemmel kezdtük a tornát!

Dunakeszi Kinizsi - Baracs SE 1-1 (1-0)
Kinizsi-gólok: Beer Kristóf
A következő találkozón az első mérkőzését szintén megnyerő Baracs csapatával vívták a fiúk, így a mérkőzést megnyerő fél nagy lépést tehetett volna a csoportelsősség, és így a továbbjutás felé. Az első játékrészben Beer Kristóf vezetést szerzett a mieinknek, amit a második játékrész vége előtt 4 perccel egyenlített ki a baracsi csapat, így a döntés az utolsó fordulóra maradt.

Sülysápi Gyerekfoci SE - Dunakeszi Kinizsi 3-1 (2-0)
Kinizsi-gólok: Rácz Dávid
A küzdelmeket egy igazi rangadóval zártuk a Sülysáp elleni mérkőzéssel. A mérkőzésen az első félidő elején a Sülysáp kétgólos előnyre tett szert, amit a második félidő közepén 3-ra növelt. Rácz Dávid találatával 3 perccel a vége előtt sikerült a szépítés, az eredményt azonban már nem változott, így 3-1-es vereséggel zártuk a tornát.

A fiúk 1 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel, 4 ponttal a csoport harmadik helyén zártak, a csoportból a Baracs SE csapata jutott a Régiós döntőbe, Pest megyét ők fogják képviselni.
Csapatunk szép eredményt ért el, noha a továbbjutás nem jött össze, a fiúk tetszetősen játszottak, a megyében így 3. helyen végeztek! A torna legjobb kapusának hálóőrünket, Kammerer Gergő Zoltánt választották! Szép volt Gergő, szép volt Fiúk!!!

A megyei döntő Kinizsi-gólszerzői:
Szegh Dominik 3, Beer Kristóf 2, Simonffy Bálint, Sóvári Benedek, Rácz Dávid

Gratulálunk Fiúk, szép volt!
Hajrá Dunakeszi, Csak a Kinizsi!!!