U13-as megyei ezüstérem (videó)

Amint arról már beszámoltunk, áprilisban Üllőn rendezték a Pest megyei U11-es és U13-as futsal bajnokságok döntőit. Klubunk mindkét korosztályban érdekelt volt a 4 csapatos Final Four-ban, mindkét korosztályban két találkozó várt gyermekeinkre. Mint Lámpi Tibi, mint Biczi Gabi fiai a döntőig meneteltek, ahol ugyan be kellett érnünk a második helyezéssel, de a szezon során mindkét csapat szép teljesítménnyel örvendeztetett meg bennünket. Két részben most felelevenítjük az ezüstéremmel záródó megyei döntőket. A második fejezetben U13-as korosztályunk két találkozójának góljait tekinthetjük meg:

A U13-as megyei döntő felvételei:Biczi Gabi növendékei a Dunakanyar SE ellen magabiztos produkcióval jutottak a döntőbe, ahol a Vác csapata várt fiainkra. A rangadó jó iramú találkozót hozott, a mérkőzésen kétszer is egyenlíteni tudtunk, ám a döntő váci sikerrel ért véget, így az U11 után U13-as fiatal csapatunk is a Megyei bajnokság második helyét szerezte meg! A torna legjobb játékosa Sóvári Benedek révén ebben a korosztályban is Kinizsi-játékos lett.
A bajnoki cím tehát fiatal U13-as csapatunknak nem jött össze, de a korosztály igen jó alapokkal rendelkezik, az elkövetkező időszakban biztosan sok örömteli pillanatot szereznek nekünk a fiatalok! A csapat bajnokságban mutatott teljesítménye: a 18 mérkőzésből 13 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség a megyei második helyezést eredményezte. Fiaink 65 találatot szereztek, míg ellenfeleink 29 góllal terhelték kapunkat. Legeredményesebb játékosaink a 23 gólos Sóvári Benedek, valamint a 9 találatig jutó Jónás Márk, és a 7 gólos Vörösmarty Márk voltak. Hibák ebben a korosztályban is vannak, viszont a csapat fiatal, az edzéseken nagyon sokat fejlődik a társaság, szép sikerek előtt állhatnak a srácok! Gratulálunk fiúk!
Hajrá Dunakeszi, Csak a Kinizsi!