U15-ös lányaink is a Középdöntőben! (videóval)

A múlt vasárnapon Leány U15-ös csapatunk Bánhidi Ildikóval a kispadon a Csömöri Sportcsarnokban három mérkőzéssel fejezte be a Közép csoport küzdelmeit. Klubunkon kívül a már a csoportot megnyerő Tolna-Mözs, a Nagymányok, és a csapatunkkal a második helyért (és így a továbbjutásért) még versenyben lévő Kecskemét csapata vett részt a záró forduló küzdelmeiben.
A Kinizsit a Bedics Anna - Istvánfi Mercédesz Éva, Németh Napsugár, Turányi Lilla, Sitku Réka Boglárka, Berkovics Fanni, Wittner Noémi összeállítású csapat képviselte.

A Kinizsi-mérkőzések góljai:Dunakeszi Kinizsi - Tolna-Mözs 5-0 (1-0)
Gólszerzők: Németh Napsugár 3, Sitku Réka Boglárka, Turányi Lilla
Az első mérkőzésen 1-0-s félidő után a második játékrészben még további négy találatot követően 5-0-ra bizonyultunk jobbnak a már csoportelső Tolna-Mözs csapatánál, góljainkat a 3 találatig jutó Németh Napsugár mellett Sitku Réka Boglárka és Turányi Lilla jegyezték.

Nagymányok - Dunakeszi Kinizsi 0-15 (0-9)
Gólszerzők: Turányi Lilla 6, Istvánfi Mercédesz Éva 4, Sitku Réka Boglárka 2, Németh Napsugár 2, Berkovics Fanni
A második Kinizsi-mérkőzés igazi gólfesztivált hozott, az első félidei 9 gólt a másodikban 6 találat követte, így a 6 gólig jutó Turányi Lilla, a 4 gólos Istvánfi Mercédesz Éva, a duplázó Sitku Réka Boglárka és Németh Napsugár, valamint Brekovics Fanni találatainak köszönhetően magabiztos, 15-0-s győzelmet aratva vártuk az utolsó mérkőzést.

Dunakeszi Kinizsi - Kecskemét 5-1 (2-0)
Gólszerzők: Istvánfi Mercédesz Éva 2, Németh Napsugár 2, Berkovics Fanni, illetve Fái Szilvia
A csoport záró mérkőzése döntött a második hely (és így az automatikus továbbjutás) sorsáról. A mieink roppant szervezetten játszottak végig, aminek meg is lett az eredménye. A fordulásig 2 gólos előnyt sikerült kiépíteni, amihez a második játékrészben lányaink még további 3 találatot hozzátettek, a mérkőzés végén a Kecskemétieknek sikerült megszerezni a becsületgóljukat. Dunakeszi részről két duplázó, a csapatkapitány, Istvánfi Mercédesz Éva és Németh Napsugár, valamint Berkovics Fanni jegyezték a találatokat, míg a szépítés Kecskeméti oldalról Fái Szilviának jött össze.

A lányok így magabiztos teljesítménnyel, a záró fordulóban 3 győztes meccsel, összességében a csoport második helyén jutottak tovább a Középdöntőbe, melyet szintén a csömöri Sportcsarnokban rendeznek május 3-án, szombaton. A Középdöntő 9 órakor kezdődik, Csapatunknak az Univerzum, a Gyula, és a csoportunkból legjobb csoport-harmadikként továbbjutó Kecskemét lesznek az ellenfelei (meccseink kezdési időpontjai: 9:00, 10:40 és 12:20). Aki teheti, kísérje el a lányokat a Középdöntőre.
Szép volt Csajok, gratulálunk!
Hajrá Dunakeszi, Csak a Kinizsi!!!