U18: hazai győzelem, Kinizsi-Gyömrő 11-2

U18-as csapatunk ma második találkozóját játszotta az I. osztályú U18-as bajnokság Keleti csoportjában. A múlt vasárnapi, Kazincbarcika elleni döntetlent (6-6) követően Szente Tamás tanítványai az UFC Gyömrő fiataljait fogadták a Radnótiban. A srácok kiváló teljesítményt produkálva 11-2 arányban győztek a szimpatikusan küzdő Gyömrőiek ellen.

Fiú Futsal I.osztály U18 Keleti csoport, 2. forduló:
Dunakeszi Kinizsi - UFC Gyömrő 11-2 (4-1)
Gólszerzők: Sóvári Benedek, Skulka Botond, Fehér Attila Mihály és Milavecz Kevin Márk 2-2, Jónás Dominik, Hegyi Róbert (öngól), Jónás Márk, illetve Mánya Dominik, Tóth Ákos János

A találkozót követően a csapat vezetőedzőjét, Szente Tamást kértük, hogy ossza meg velünk a mérkőzéssel kapcsolatos gondolatait:
Szente_TamasSzente Tamás: "Először is, gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez. A múlt heti, megilletődött játék után most már sokkal felszabadultabban, sokkal jobban játszottunk. Az edzésen gyakorolt játékszituációkból ma sokat mérkőzés-körülmények között is megvalósítottuk, sok bíztató megoldást láttam. Emellett természetesen előjöttek hibák is, amik kijavításán az edzéseken dolgozunk majd a srácokkal! A vendégekben szimpatikus, jól küzdő csapatot ismertünk meg, akiknek sok sikert kívánunk a bajnokság hátralévő részére!"

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:
171022_U18jegyzokonyv

A bajnokságban most következik egy hét pihenő, majd november 5-én, vasárnap 10 órás kezdéssel a Kartal SE csapata ellen lépnek pályára fiaink 10 órától hazai környezetben, a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokában. Gyertek nézzétek meg közvetlen utánpótlásunkat! Várunk mindenkit, hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!