U18: magabiztos hazai siker, Kinizsi-Kartal 20-6

Az I. osztályú U18-as bajnokság Keleti csoportjának 3. játéknapján U18-as csapatunk ismét hazai környezetben, a Radnótiban lépett pályára. Szente Tamás fiai a Kartal SE csapatát látták vendégül. A srácok remek produkciót bemutatva 20-6-os sikerrel zártak a szimpatikusan küzdő kartali fiatalok ellen.

Fiú Futsal I.osztály U18 Keleti csoport, 3. forduló:
Dunakeszi Kinizsi - Kartal SE 20-6 (10-4)
Gólszerzők: Skulka Botond 5, Jónás Dominik 3, Fehér Attila Mihály, Bács Bence, Jónás Márk, Milavecz Kevin Márk és Sóvári Benedek 2-2, Kohári Levente Balázs, Ficza Domonkos, illetve Kecskés István 3, Balogh Márk, Németh Pál, Pintér Krisztián Viktor

A mérkőzés után Szente Tamás, a korosztály vezetőedzője osztotta meg velünk a találkozóval kapcsolatos gondolatait:
Szente_TamasSzente Tamás: "Gratulálok a fiúknak a mai teljesítményhez és a sikerhez. Az első félidőben kiváló teljesítményt nyúltottak a srácok. A második játékrészben úgy láttam, visszavettünk a tempóból, de így is ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni. Ezúton szeretnék a Kartal csapatának is gratulálni a becsületes, sportszerű küzdelemhez, és sok siker kívánok Nekik a bajnoki folytatást illetően! Egyre több elemet látok az edzéseken gyakoroltakból mérkőzés-szituációkban is, ugyanakkor még vannak hibáink, így megyünk tovább a megkezdett úton, és szeretnénk minél jobb eredményt elérni. Ha ugyanilyen alázattal és fegyelemmel készülnek a továbbiakban is a srácok, akkor szép folytatás előtt állunk!"

 A mérkőzés jegyzőkönyve, bajnoki tabella:
171105_U18jegyzokonyv

171105_U18tabella

A folytatásban három idegenbeli találkozó következik: legközelebb november 12-én, jövőhét vasárnap a gödöllői Szent István Egyetem Sportcsarnokában lépnek pályára növendékeink 13 órás kezdéssel, amikor az egy ponttal mögöttünk álló Covritas Futsal Gödöllőhöz látogatunk. A gödöllői túrát követően a ScoreGoal Kecskemét és a Kincsem Lovaspark csapataihoz utazik a Szente-legénység. Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!