U19-eseink hibátlan hétvégi szereplése a Radnótiban

A vasárnapi napon a Radnótiban rendezték az U19-es fiú futsal bajnokság északi csoportjának 9. fordulóját. A játéknapon a Biczi Gábor edzette Kinizsi mellett a Nagykáta SE, a BME Docler Akadémia és a Romhány SE képviseltették magukat.
A Kinizsi színeiben a Szenyita László - Molnár Kristóf, Bota Márk, Csegedi Csaba, Szabó Bence, Varga Ferenc, Szántó Péter Gábor, Somogyi Márk, Simon Bence összeállítású csapat szállt harcba a pontokért.

Dunakeszi Kinizsi - Nagykáta SE 5-0 (1-0)
Kinizsi-gólok: Varga Ferenc 2, Szabó Bence, Szántó Péter Gábor, Somogyi Márk
Az első mérkőzést a Nagykáta ellen vívták a srácok, melyet 1-0-s félidei eredmény után 5-0-ra nyertek fiaink Varga Ferenc 2, valamint Szabó Bence, Szántó Péter Gábor és Somogyi Márk góljaival.

BME Docler Akadémia - Dunakeszi Kinizsi 0-8 (0-2)
Kinizsi-gólok: Varga Ferenc 2, Szántó Péter Gábor, Csegedi Csaba, Szabó Bence, Bota Márk, Simon Bence, Somogyi Márk
A következő találkozón döcögősen indult a szekér, ám a BME elleni mérkőzésen is győztesen hagyták el a srácok a pályát, 2-0-ás fordulás után 8-0-ra vertük az egyetemisták csapatát. Góljainkat az ismét duplázó Varga Ferenc, Szántó Péter Gábor, Csegedi Csaba, Szabó Bence, Bota Márk, Simon Bence és Somogyi Márk szerezték.

Dunakeszi Kinizsi - Romhány SE 7-3 (3-0)
Kinizsi-gólok: Szabó Bence 2, Somogyi Márk, Varga Ferenc, Csegedi Csaba, Szántó Péter Gábor, Bota Márk
Az utolsó, Romhány elleni mérkőzésen 3-0-s félidőt követően egy igen változatos második játékrész következett, 7-3-as Kinizsi sikertel zárva a fordulót. Ezen a meccsen Szabó Bence duplázott, Rajta kívül Somogyi Márk, Varga Ferenc, Csegedi Csaba, Szántó Péter Gábor és Bota Márk talált az ellenfél kapujába, így Szenyita Laciék 100%-os teljesítménnyel végeztek a hazai rendezésű tornánkon, melynek köszönhetően a 2. helyről várhatjuk az aprilis 12-ei, Váci Sportcsarnokban rendezendő fordulót!

A hétvége U19-es Kinizsi-gólszerzői: Varga Ferenc 5, Szabó Bence 4, Somogyi Márk 3, Szántó Péter Gábor 3, Csegedi Csaba 2, Bota Márk 2, Simon Bence

Gratulálunk Fiúk, szép volt!