U20: kiváló színvonalú Újvárosi torna elsőosztályú ellenfelekkel

Amint arról tegnap szót ejtettünk, U20-as csapatunk Biczi Gábor vezetésével az elmúlt szombaton Dunaújvárosban szerzett értékes tapasztalatokat, hiszen fiaink három kiválóan felkészített első osztályú csapattal (Déli, Dunaferr, Veszprém) találták magukat szembe az I. Dunaújváros UP Futsal Kupán. Az alábbi összefoglalóban ennek a három találkozónak a képkockái tekinthetőek meg.

I. Dunaújváros U20-as Futsal Kupa:Noha a Kupát a 4. helyen zártuk, a srácok mind a három csapattal partiban voltak, ami bizakodásra ad okot a jövőt illetően, főleg úgy, hogy Biczi Gábor nem számíthatott pár meghatározó játékosára. A tornát a Veszprém ellen kezdtünk, ahol Simon Bence, majd Krizsán György találataival kétszer is vezettünk, ám a vége 3-2-es veszprémi győzelem lett. A második találkozónkat az 1988 Déli Futsal ellen játszottuk, a piros-kékek 2-0-s sikerével ért véget az összecsapás. Az első félidő derekán UP-válogatott kapusunk, Takács Zoltán sérülést szenvedett, így onnantól kezdve vészkapussal játszottunk a találkozón. Harmadik mérkőzésünket a házigazda Dunaferr ellen játszottuk. A vendéglátók 4-3-as sikerével végződő találkozón Krizsán Gyuri duplája mellett Varga Péter talált az újvárosi kapuba. A 1988 Déli Futsal csapata fair play-díjas cselekedettel az összecsapásra "kölcsönadta" egyik kapusát, Nagyváradi Balázst, a fiatal, tehetséges hálóőr pedig több szép védéssel vétette észre magát.
A tornát a Déli csapata nyerte, megelőzve a Veszprém, a Dunaferr és a Kinizsi fiataljait. A legjobb játékos díja Dunakeszire került, melyet Simon Bence Fehér Zsolttól, Papától vehetett át. Összességében elmondható, hogy három színvonalas találkozót játszottak fiaink három kiváló csapat ellen, így ez a torna megfelelően szolgálta a srácok további fejlődését. Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!