Újabb Dunakeszi támogató a Kinizsi Futsalnál

Örömmel tájékoztatjuk szimpatizánsainkat, hogy Klubunk újabb támogatói megállapodást kötött egy sikeres helyi vállalkozással, az Alvara Cleaning Kft-vel. Az alábbiakban új partnerünk ügyvezető igazgatójának, Karóczkai Saroltának a gondolatait olvashatják.

Az Alvara Cleaning Kft., Dunakeszi helyi vállalkozása támogatja a Dunakeszi Futsal Klubot
- Cégünk, az Alvara Cleaning Kft. ipari mosószerekkel, tisztítószerekkel és mosodai tanácsadással foglalkozó vállalkozás, mely kis és nagykereskedelmi cégek, ipari területek, valamint szociális és egészségügyi intézmények, illetve szállodák megbízható partnere.
Helyi vállalkozásként és sportszerető emberekként úgy gondoljuk, hogy érdemes a helyi sportéletet támogatni, az utánpótlás és a felnőtt csapatok játékát lehetőségeink szerint háttértámogatással biztosítani, amit mi a tiszta, foltmentes és illatos mezekkel tudunk megtenni.
Felvettük a kapcsolatot a Kinizsi Futsal Klub utánpótlás vezetőjével, Lámpi Tiborral, akinek elmondtuk elképzelésünket, miszerint szeretnénk a helyi Futsal Klubot támogatni. Számunkra pozitívum, hogy a Klub rendszeres, színvonalas sporteseményeket rendez, honlapjukon betekintést lehet nyerni a Klub életébe, terveibe, eseményeibe, ami természetesen reklámlehetőség cégünknek is.
A Futsal Klub ügyvezető igazgatója, Matyóka Zoltán által elmondottak alapján megismertük a szponzorációs lehetőségeket, és ezt követően közös, és reményeink szerint hosszú távú megegyezésre jutottunk.
A Futsal Klubot az általunk forgalmazott professzionális termékekkel és pénzbeli támogatással is szponzoráljuk, amit a klub a tornák megszervezésére, díjakra, valamint felszerelésekre is tud fordítani.
Cégünk hosszú távú tervei között szerepel, hogy támogatásban részesítsünk több, helyi szervezetet is, lehetőségeinkhez mérten.
Bízunk benne, hogy a Futsal Klubbal hosszú távú és mindkét fél számára sikeres együttműködés kezdődik, melyet a csapattagok, valamint a szurkolók is értékelni fognak.
Hajrá Kinizsi Futsal!

Üdvözlettel:
Karóczkai Sarolta
Ügyvezető igazgató
Alvara Cleaning Kft.