Újabb fontos 3 pont: Kinizsi-Gödöllő 6-3 (videó)

Két döntetlent, majd az Újpest elleni hazai győzelmet követően Kénoszt Ferenc vezette csapatunk azzal a céllal lépett pályára péntek este a Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának 6. játéknapján, hogy újabb három pontot tartson Dunakeszin, ezúttal a Baranyai Pál vezette Covritas Futsal Gödöllő csapata ellenében. A Radnótiban rendezett találkozón Gémesi és Kun tripláira a vendégek részéről Magyar, Berta és Gruber révén három találat képében érkezett válasz, így a Kinizsi 6-3-as sikerrel zárta október első bajnokiját.

A mérkőzés legfontosabb jelenetei:

A Covritas Futsal Gödöllő elleni mérkőzés ellentétes félidőket hozott: az első játékrész több fordulatot is tartogatott. Gémesi révén hamar előnybe került a Dunakeszi, ám Magyar és Berta találataival gyorsan fordítottak a vendégek. A félidő derekán a Kinizsi szerzett egymás után két találatot, előbb ismét Gémesi, majd Kun bizonyult eredményesnek, így már 3-2 állt az eredményjelzőn. A hajrában újabb gödöllői egyenlítés következett Gruber révén, így 3-3-as döntetlennel vonultak pihenőre a felek. A második 20 percben feljavult csapatunk védekezése, miközben a félidő derekán háromszor sikerült betalálni: Gémesi formás góljával ismét előnybe került a vendéglátó, majd két Kun-találat alakította ki a végeredményt, így 6-3-as Keszi-sikerrel zárult az este.

Az újabb 3 ponttal csapatunk 11 pontos, amellyel a fiúk a tabella 4. helyére léptek. Meg kell azonban említeni, hogy az ötödik Kecskemét két találkozóval kevesebbet számlál, és ha ma este a Kincsem otthonából elhozzák a három pontot, akkor feljönnek a tabella harmadik vagy negyedik helyére.


A bajnokság állása:
171008_Tabella

A következő forduló talán a szezon legnehezebb túráját tartogatja majd: a fiúk október 16-án (hétfőn) a veretlen, jelenleg második Csenger Futsal csapatához látogatnak (a szabolcsiak a ma esti Újpest-Csenger meccsen siker esetén visszaveszik a vezetést). A találkozó 19 órakor kezdődik majd a Csenger Városi Sportcsarnokban. Szurkoljatok a srácok sikeréért, hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!