Újabb Kinizsi-mérkőzést rendeznek a hétvégén!

Kedves Kinizsi-család!

A mai napon eldőlt, hogy a már beharangozott hétfői, Romhány elleni NB II-es mérkőzésen felül még egy futsal-mérkőzésen szoríthatunk a Dunakeszi Kinizsi Futsalcsapatának, ugyanis női csapatunk a Magyar Kupa negyeddöntőjében vasárnap mérkőzik meg a Rába ETO csapatával. A találkozót idehaza, a Katlanban vívják Biczi Gábor lányai, a mérkőzés 19:30-kor kezdődik a Radnóti Gimnázium Sportcsarnokában!

Mint tudjátok, a fiúkat is a Rába ETO gárdája búcsúztatta a Magyar Kupából. Ugye megteszünk mindent annak érdekében, hogy ez ne fordulhasson elő mindkét csapatunkkal, megtöltjük a Radnótit, és megmutatjuk, hogy a Katlan méltán híres hírnevére!

Szekér Anita, Jakab Kata, Szalkai Kitti, Urbán Anett, Szabó Kriszta, Bánhidi Ildi, két kapusunk, Ősz Csenge és Mátra Bori, illetve MTK-s "különítményünk" egész héten lelkesen készül az előttük álló feladatra, így aki kilátogat a találkozóra, biztos nem bánja meg, nagyszerű mérkőzésre van kilátás, hölgyeink amellett, hogy gyönyörűek, ügyesek is, és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy sikerrel vívják meg ezt a párharcot is! De ehhez roppant fontos a Ti segítségetek, hiszen ahogy a fiúknál már annyiszor bebizonyítottátok, Veletek együtt bármire képesek vagyunk, bárkivel felvesszük a versenyt!

Reméljük, a lányoknak is bizalmat szavaztok, és Veletek együtt egy fantasztikus estét zárhatunk, ami remek bemelegítés lesz a másnapi, hétfői Dunakeszi Kinizsi II. - Romhány NB II-es mérkőzésre! Várunk mindenkit sok szeretettel! Addig is: szép hétvégét, találkozzunk vasárnap!

Hajrá Dunakeszi, CSAK A KINIZSI A NŐI MEZŐNYBEN IS!!! :)

Női Futsal Magyar Kupa, negyeddöntő:
DUNAKESZI KINIZSI - RÁBA ETO

Dunakeszi, Radnóti Gimnázium Sportcsarnoka
2013. december 1., 19:30