Újabb Kinizsi-péntek: 20 órától Kinizsi-Újpest a Radnótiban

Már az 5. fordulót rendezik az NB II Keleti csoportjában az előttünk álló hétvégén. Kénoszt Ferenc vezette csapatunkra újabb fontos találkozó vár, ezúttal a tavalyi szezon egyik élcsapata, az Újpest FC-220 Volt érkezik Dunakeszire. A Radnótiban 20 órakor harsan fel a kezdő sípszó. A lilák győzelemmel kezdték az idényt a Berettyóújfalu ellen, ám a legutóbbi 3 fordulóban, a Kincsem, a Rubeola és a Gödöllő elleni találkozóikon is pont nélkül maradtak. Ne tévesszen meg senkit azonban az újpesti hullámvölgye, egy kiváló társaság érkezik Dunakeszire, ám kedvenceink célja mindenképp a három pont itthon tartása!

A bajnokság állása:
170929_Tabella
A felek az elmúlt szezonokban összesen 10 alkalommal találkoztak egymással. A 10 mérkőzésből 6 Dunakeszi-, 2 pedig Újpesti sikerrel zárult, 2 ízben pedig osztoztak a pontokon a csapatok. A párharc gólkülönbsége 57-34 a Keszi javára. Az elmúlt évben az Újpest volt az egyetlen csapat, melyet nem sikerült legyőznünk: Dunakeszin két Újpest-győzelem született, míg Budakalászon két ízben is döntetlennel zárult a találkozó, így van miért visszavágnunk Zoufal Nándor legénységének! A pénteki találkozó is izgalmasnak ígérkezik, a kilátogatók biztosan kiváló mérkőzést láthatnak, mely végén reményeink szerint a Kinizsi neve mellé kerül a 3 bajnoki pont!
A hétvége előestéjén tehát Dunakeszi Kinizsi – Újpest FC-220 Volt találkozó 20 órás kezdéssel a Radnótiban. Gyertek, segítsetek csapatunknak, várunk benneteket! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Keleti csoport, 5. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI – ÚJPEST FC-220 VOLT
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2017. szeptember 29 (péntek), 20:00


A forduló többi találkozója:
2017.09.29, péntek:
Covritas Futsal Gödöllő – Kazincbarcikai Ördögök SE

2017.10.02, hétfő:
Csenger Futsal – Rubeola FC Csömör
Energia SC Gyöngyös – Vác Futsal SE
ScoreGoal Kecskeméti FC – MVFC II. Berettyóújfalu
UFC Gyömrő – Kincsem Lovaspark SE