Újabb Kinizsi-péntek, Kinizsi-UTE holnap 20 órától a Radnótiban!

Holnap este ismét Kinizsi-péntek, hiszen 20 órától Biczi Gabi vezette NB II-es listavezető csapatunk ismét egy lila-fehér csapatot, az Újpesti TE alakulatát fogadja a Radnótiban. Aktuális ellenfelünk számára nem kezdődött jól a szezon, eddigi négy meccsükön vereséget szenvedtek, míg fiaink mind a négy találkozójukat megnyerve, hibátlan mérleggel, a tabella első helyéről várják az 5. fordulóban esedékes bajnokit.
A két csapat története során 4 tétmérkőzésen találkozott egymással, mind a négy találkozón Dunakeszi-győzelem született, a gólkülönbség 58-21 a Kinizsi javára. Klubunk legeredményesebb játékosa a lilák ellen a 10 gólig jutó Berki István, őt a 8 gólos Jordi Illa Solé követi, míg a jelenleg is csapatunkat erősítők közül ezen a listán a harmadik Temesi Norbert a maga 7 találatával.
Minden kedves régi és új szimpatizánsunkat várjuk sok szeretettel a Radnótiba, kezdjük közösen, egy jó hangulatú mérkőzéssel az előttünk álló hétvégét! Segítsetek, hogy fiaink továbbra is hibátlan teljesítménnyel álljanak majd 5 kört követően!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 5. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - ÚJPESTI TE
2015. október 9, 20:00
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium