Újabb Kinizsi-péntekhez érkeztünk, Kinizsi-Csömör 20 órától

A Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-házának 8. fordulójában a rájátszás talán legnehezebb feladata vár kedvenceinkre május első péntekén. Három találkozóval a szezon zárása előtt a bajnokaspiráns Csömör érkezik a Radnótiba, május 4-én 20 órától tehát Dunakeszi Kinizsi – Rubeola FC Csömör bajnoki találkozó szemtanúi lehetünk.

A Rubeola FC Csömör személyében a magyar futsal egyik ikonikus csapata érkezik a Radnótiba. Az NB I-ben 2004-ben bajnokságot nyerő Tigrisek jó eséllyel pályáznak a legmagasabb osztályba való visszajutásra: Jávor István fiai magabiztosan vezetik a Keleti csoport Felső-házát, így remek kilátásaik vannak az NB II-es bajnoki cím, és az ezzel járó feljutás tekintetében. A felek az elmúlt szezonokban több alkalommal is mérkőztek: a megye két kiváló csapata összesen 15 ízben találkozott, hét Kinizsi- és hét Rubi-siker mellett egyszer került sor pontosztozkodásra. Az összesített gólkülönbség is kiegyenlített: 68-67 a Kinizsi javára. A párharc eddigi mérkőzései változatos, rangadóhoz méltó játékot hoztak, ezúttal is hasonló találkozó várható.

Várunk mindenkit sok szeretettel péntek este, kezdjük a bajnokság hajráját egy hangulatos, izgalmas, vérbeli futsal-rangadóval, ahol remélhetőleg a segítségetekkel egy felejthetetlen estét élhetünk át. Gyertek minél többen, péntek este szurkoljunk közösen kedvenceinknek! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-ház, 8. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI – RUBEOLA FC CSÖMÖR
Dunakesz, Radnóti Miklós Gimnázium
2018. május 4, 20 óra