Újabb magabiztos győzelem: Garvittax - ETOII-Kinizsi 7-15 (videó)

Hétfőn NB II-es fiaink a tabella 9. helyén álló Garvittax Nagymaros csapatához látogattak. A Vasas Sportcsarnokban lejátszott találkozó volt csapatunk második idegenbeli megmérettetése. Fehér Zsolt Papa távollétében a vezetőedzői teendőket ismét Biczi Gábor látta el. A találkozóról 3 játékosunk hiányzott sérülés miatt, a már eddig is a maródiak listáján szereplő Szijjártó Péterhez és Berki Istvánhoz csatlakozott Bita László is.

A találkozó gólösszefoglalóját az alábbi linken tekinthetitek meg:A találkozó első játékrészében fiaink magabiztos, szép játékkal a szünetig eldöntötték a mérkőzés sorsát, fordulásig 9 góllal terheltük a vendéglátók kapuját. Monspart Laci szerzett vezetést, majd Kunci 5-ször, míg Temő 3-szor talált az ellenfél kapujába.
A második játékrész is rengeteg gólt hozott, de a mérkőzés ezen szakaszában a felek megosztoztak a gólokon, a második 20 percben 7 Nagymaros- és 6 Kinizsi-találatot láthattak a kilátogatók. A Garvittax sapatából a triplázó Menyhez Zoltán bizonyult a legeredményesebbnek, rajta kívül Török Máté, Gieber Gyula, Bocsev Balázs és Vigh Attila egyszer talált a kapunkba, míg nálunk Kunci és Temő is kétszer volt eredményes a fordulás után, így Kun Gábor 7 gólig, míg Temesi Norbert 5 találatig jutott a mérkőzés során. Rajtuk kívül Somorai Attila és Szikora Levente iratkozott fel a mérkőzés góllövőlistájára a második játékrészben.
Csapatunk tehát 9-0-s első játékrészt követően 15-7-es, megérdemelt győzelmet aratott, és az NB II Közép csoportjában továbbra is a Kinizsi az egyetlen 100%-os csapat. Kedvenceink négy meccsen szerzett 12 pontjukkal a tabella második helyén állnak az egy meccsel többet játszó, 13 pontos SZTE EHÖK csapata mögött, illetve következő ellenfelünk, a szintén egy meccsel többet játszó, de ugyancsak 12 pontos Dunatours Vác FSE gárdája előtt.
Pénteken 20 órától tehát ismét vérbeli rangadó lesz a Kinizsi-Vác mérkőzés, a tabella 2. helyezettje fogadja a 3. helyezettet! Reméljük, október 17-én péntek este egy magas színvonalú, izgalmas, jó hangulatú mérkőzést láthatunk! Sok szeretettel várunk Benneteket a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokába!
Hajrá Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 5. forduló:
GARVITTAX NAGYMAROS FC - RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI 7-15 (0-9)
Budapest, 2014. október 13, 20:30
Vezette: Hamza Róbert, ifj. Imrő János, Juhász Dávid
GARVITTAX: Himmer Donát - Vitányi László, Bocsev Balázs, Menyhei Zoltán, Dr. Miháldi Ferenc (C)
cserék: Hangodi István - Vigh Attila, Boross Tamás, Török Máté, Gieber Gyula
vezetőedző: Vitányi László

Kinizsi: Hegedűs Ferenc - Kun Gábor, Szikora Levente (C), Monspart László, Temesi Norbert
cserék: Szekeres Attila - Biczi Gábor, Somorai Attila
vezetőedző: Fehér Zsolt, Biczi Gábor

Gólszerzők: Menyhei Zoltán 3, Török Máté, Gieber Gyula, Bocsev Balázs és Vigh Attila 1, illetve Kun Gábor 7, Temesi Norbert 5, Monspart László, Somorai Attila és Szikora Levente 1
Sárga lap: Menyhei Zoltán, illetve Temesi Norbert