Újpest FC-Kinizsi ma 21:20-tól Budakalászon

Ma este NB II-es felnőtt csapatunk számára folytatódik a pontvadászat. Biczi Gábor legénysége az NB II Közép csoportjának 19. fordulójában a budakalászi MegArénába látogat (2011 Budakalász, Omszk park 1), ahol 21:20-as kezdési időponttal az Újpest FC-220 Volt csapata látja vendégül Temesiéket.
A két fél október elején Dunakeszin már találkozott egymással, azon a találkozón 5-0-s Kinizsi-győzelem született Szikora Levente duplájának, valamint Szlifka János, Lámpi Tibor és Bita László góljainak köszönhetően.

Az első összecsapás összefoglalója:A bajnokság élmezőnye igencsak szoros: jelenleg az élen a 44 pontos Piliscsaba áll. A második és harmadik helyen két 40 egységet számláló csapat található: a PAFC-nál két meccsel kevesebbet számláló Kinizsi és a három meccsel kevesebbet játszó PTE PEAC. A negyedik helyen a szintén két meccsel kevesebbet játszó, 39 pontos Vác áll. Így az esti találkozón is elengedhetetlen a három pont megszerzése, amihez a Ti segítségetekre is szükség van! Gyertek, szurkoljatok a srácoknak a ma esti mérkőzésen, találkozzunk Budakalászon!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!