UP: 11 mérkőzésen 11 győzelem, hibátlan hétvégi produkció (videó)

A mögöttünk hagyott hétvégén ismét rengeteg találkozó került utánpótlás-növendékeink lábába. Ezeken a mérkőzéseken csapataink meglehetősen eredményesen szerepeltek, különböző korosztályainkra összesen 11 találkozó várt, ezek mindegyikén győzelmet arattak! A 11-ből 10 mérkőzés PMLSZ-bajnoki volt, ahol az utolsó fordulókat rendezték. Mindhárom csoportban az első helyen jutottak tovább fiaink, ráadásul mindhárom csoportban a mi csapatunk adta a gólkirályt! A hétvége utolsó találkozója egy edzőmérkőzés volt, ahol U20-as fiaink arattak győzelmet az első hivatalos mérkőzését játszó Reactor FC felnőtt csapata ellen.

A hétvége Kinizsi-góljai:Szombaton U11-es II. csapatunk kezdte a hétvégi mérkőzésáradatot, Lámpi Tibi és Szenyita Laci fiai a PMLSZ U11-es korosztályú bajnokságának F-csoportjában az utolsó, 3. forduló keretein belül 3 találkozón léptek pályára Szentendrén. A srácok mind a három mérkőzésükön győzelmet arattak, így a hibátlan teljesítmény, 9 mérkőzésen szerzett 9 győzelemmel a csoport első helyéről jutottak tovább a következő körbe! Csapatunkból került ki a csoport legeredményesebb gólszerzője is, Miklós Dominik 15 találattal végzett az élen!
Vasárnap Dunakeszin, a Radnótiban rendeztek maratoni PMLSZ-fordulót, a délelőtt folyamán az U13-as, míg délután az U11-es I.-es csapat zárta a csoportkört hazai környezetben. Mindkét korosztály folytatta a kicsik által megkezdett sikeres szereplést: a nagyobbak, Biczi Gabi csapata a H-csoportban mind a négy mérkőzését megnyerve szerezte meg a csoport első helyét. A fiúk 12 mérkőzésükből 10-et megnyerve léptek a következő körbe, a gólkirályi cím ebben a csoportban is hozzánk került, Sóvári Benedek 14 találatának köszönhetően.
A hétvégi bajnoki szereplést Lámpi Tibi és Szenyita Laci nagyobbakból álló U11-es I-es csapata zárta, akik az E-csoportban mind a három mérkőzésükön sikeresen szerepeltek (a csoport negyedik csapata, a Nagymaros nem jelent meg a fordulón), így csakúgy, mint a kisebbek, Ők is 100%-os teljesítménnyel végeztek a csoport első helyén, amivel simán jutottak a következő körbe! Hogy teljes legyen a hétvégi siker, elmondható, hogy ebben a csoportban is Kinizsi-játékos lett a legjobb gólvágó, Mező Dezső 12 találatával végzett az élen a rangsorban!
Ezzel azonban nem ért véget mérkőzéseink sora, a hétvége utolsó megmérettetése azonban nem bajnoki találkozó volt: Tánczos Tibi U20-as fiai egy edzőmérkőzéssel zárták a hétvégét. Vasárnap este a Radnótiban legidősebb korosztályunk ellenfele az első hivatalos mérkőzését vívó Reactor FC felnőtt csapata volt. A fiúk 7-4-es sikert arattak, melynek köszönhetően nagy büszkeséggel kijelenthetjük, hogy fiaink a hétvégén lejátszott összes mérkőzésüket megnyerték!!!
Természetesen az eredményesség mellett látszódnak még hibák, hiányosságok, amiket a hétköznapokon, az edzéseken orvosolni fogunk, de az látszik, hogy növendékeink jó úton járnak! Bravó srácok, csak így tovább!!!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!