UP: az elmúlt hétvége eseményei (videó)

Az elmúlt hét végén szinte az összes korosztályunk pályára lépett Klubunk színeit képviselve. A fiúk tetszetős játékot produkáltak, mely igaz, hogy most nem eredményezett tornagyőzelmet, viszont rengeteg hasznos tapasztalattal lettek gazdagabbak játékosaink. A hétvége összefoglalója az alábbi linken érhető el.

A Kistérségi Up. Tornáról, valamint az U20-as fordulóról készült összefoglaló:Három csapatunk Törökbálinton szerepelt a VII. Kistérségi Up. Tornán. A sorozatot szombaton Simon Péter vezette U9-es ifjoncaink kezdték, akik szép megoldásokat bemutatva a 6. helyen végeztek. Vasárnap Lámpi Tibor és Szenyita László vezetésével újabb két korosztály volt érdekelt a tornán. Délelőtt az U15-ösök a második helyet szerezték meg, valamit Skulka Botond révén a gólkirályi címet is Kinizs-játékos kapta. Délután az U11 zárta a tornát, akik bronzéremmel gazdagodtak!
A Kistérségi torna mellett a hét utolsó napján az U17 és az U20 számára folytatódott a bajnokság. A Burzi Attila által vezetett U17-es csapat Piliscsabára látogatott, ahol három vereséggel zárták az aktuális játéknapot a srácok, így ezúttal nem sikerült újabb pontot, pontokat szereznünk a Közép2 csoportban. Biczi Gábor vezette U20-as csapatunk a Dunakeszi 100%-os fordulót követően Törökbálintra látogatott, ahol a 4. fordulót rendezték a II. osztályú bajnokság Nyugati csoportjában. A fiúk két győzelemmel és egy vereséggel zárták a fordulót, így 12 mérkőzést követően 11 győzelemmel az első helyről várhatják a folytatást!
Szép volt fiúk! Büszkék vagyunk Rátok!