UP: első és második hely a győri tornán!

Klubunk a hét első napján Győrben járt, ahol az I. KPMG Futsal Gála és Szakmai Nap keretein belül U11-es és U13-as csapataink képviselték Klubunk színeit a Gála alkalmával szervezett utánpótlás tornán. A fiúk meglehetősen eredményesen szerepeltek, a kisebbek az első, míg a nagyobb fiúk a második helyen végeztek korosztályuk tornáján. A két csapatunk összesen egy gólt kapott, szerencsétlenségünkre ez pont az U13-as döntőben született, mely találattal a házigazda meg tudta nyerni a nagyobbak tornáját, amihez gratulálunk az ETO-nak! Szomorkodásra azonban nincs okunk, mindkét csapatunk nagyszerű teljesítményt nyújtott, szépen zárva ezzel a 2014-es évet!

Csapataink góljai a tornán:Lámpi Tibi U11-es fiai a B csoportba kaptak besorolást. A csoportkörben először az házigazda ETO "B" csapatával szemben győztünk 8-0-ra, majd a szlovák Slov-Matic Bratislava növendékei ellen nyertünk 2-0-ra, így a csoport első helyén zártak a fiúk, és várhatták a döntőt. A döntőben az A csoport első helyezettje, az ETO "A" csapata várt a fiúkra. A találkozó nagyszerű mérkőzést, és 2-0-s sikert hozott, így fiaink hibátlan teljesítménnyel, kapott gól nélkül végeztek az első helyen. A torna legjobb kapusának hálóőrünket, Csikós Eriket választották, míg a gólkirályi cím a hazaiakhoz került!
Másik csapatunk, Csopaki István Zeze ifjoncai hasonló teljesítményt nyújtottak, mint a fiatalabb gárdánk: a srácok az A csoportban kezdték meg a tornát, először a Bábolna csapata ellenében arattak 5-0-s győzelmet, majd az ETO "A" csapatával szemben győztek 2-0-ra, így a csoportkör után a nagyobbak is hibátlan teljesítménnyel, kapott gól nélkül álltak. Az ETO "B" csapata elleni döntő itt is remek mérkőzést hozott, a találkozó egyetlen gólját a hazaiak szerezték, így a fiúk a második helyen végeztek. A gólkirályt és a legjobb kapust is a a szlovák FK Samorín-Hamuliakovo csapata adta!
Összességében fiainknak és edzőinknek nagy dicséret jár, a srácok sikeres tornát zártak, ahol remek játékkal sok örömet szereztek számunkra! Szép volt fiúk!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!