UP: ezüstérmek a megyei döntőkön

Tegnap Üllőn rendezték a PMLSZ által szervezett Pest megyei bajnokságok döntőit. Klubunk a 4 csapatos végső körben két korosztályban volt érdekelt, mindkét korosztályban két találkozó várt gyermekeinkre.
A napot Lámpi Tibi és Szenyita Laci vezette U11-es csapatunk kezdte. A döntőbe jutásért a Sülysáp csapatával találkoztunk. A második félidei remek játék eredményeképp bejutottunk a döntőbe, ahol a Nagykáta csapatával találkoztunk. A döntőt szinte végigtámadtuk, ám a helyzeteinket nem sikerült gólokra váltani, hibáinkat pedig a Nagykáta könyörtelenül kihasználta. A mérkőzés döntetlennel zárult, a büntetőpárbajban pedig a Nagykáta bizonyult sikeresebbnek, így Pest megyei ezüstérmesként zártuk a bajnokságot! Egyéni díjjal is gazdagodtunk, Bogdán Rajmond Márk lett a torna legjobb játékosa!
A folytatásban U13-as fiaink következtek. Biczi Gabi növendékei a Dunakanyar SE elleni, magabiztos győzelemmel jutottak a döntőbe, ahol a Vác csapatával találkoztak. A rangadó jó iramú találkozót hozott, a mérkőzésen kétszer is egyenlíteni tudtunk, ám a döntő váci sikerrel ért véget, így az U11-hez hasonlóan az U13-as, fiatal csapatunk is a Megyei bajnokság második helyét szerezte meg! A torna legjobb játékosa Sóvári Benedeknek köszönhetőn ebben a korosztályban is Dunakeszi-játékos lett.
A két korosztállyal kapcsolatosan elmondható, hogy bár most az első hely és a bajnoki cím nem jött össze, de csapataink remek alapokkal rendelkeznek, a csapatok játéka megfelelő, domináns. Természetesen vannak hibák, az edzéseken ezek kijavításán dolgozunk, hogy még szebb sikereket érhessünk el! Gratulálunk fiúk!